Weather Icon
Κύπρος , Τουρκία 12 Δεκεμβρίου 2020

Στην εξουσία του κατοχικού καθεστώτος ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ

Στην εξουσία του κατοχικού καθεστώτος ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ

Τώρα άμεση κινητοποίηση για σύλληψη των καταζητούμενων

Η αβουλία τεσσάρων κυβερνήσεων και τεσσάρων Γενικών Εισαγγελέων να κινητοποιηθούν για να συλληφθούν οι ταυτοποιημένοι δολοφόνοι των ηρώων μας, Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, έχει προεκτάσεις ξανά στα ανώτερα στρώματα του κατοχικού καθεστώτος. Όπως ανακοινώθηκε από τον νέο ψευδοπρωθυπουργό Ερσάν Σανέρ, μετά τον Κενάν Ακίν, εκτελεστή του Σολωμού Σολωμού, «υπουργοποιείται» και ο ένας από τους δολοφόνους του Τάσου Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί.

Ο Αρικλί, πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης (των εποίκων), εξαργύρωσε τη στήριξή του στον νέο κατοχικό ηγέτη Ερίν Τατάρ, αναλαμβάνοντας θέση «αναπληρωτή πρωθυπουργού» και «υπουργού οικονομίας και ενέργειας» του κατοχικού καθεστώτος.

Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» εκφράζει εκ νέου την έντονη δυσαρέσκειά της στα όσα συμβαίνουν στα κατεχόμενα εις βάρος της δικαιοσύνης, με την εκκωφαντική ανοχή της ηγεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο κλοιός στενεύει και είναι πια απολύτως αναγκαίο να δώσουν εξηγήσεις οι αρμόδιοι, γιατί η ανοχή έχει και όρια: Τι απέγιναν τα εντάλματα σύλληψης; Γιατί σταμάτησε η απαίτηση για σύλληψη των δολοφόνων; Ποιος «αρμοδίως» ευθύνεται για την ασέλγεια εις βάρος της μνήμης των ηρώων της Αμμοχώστου;

Τέλειωσαν τα ψέματα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Γενικός Εισαγγελέας οφείλουν να κινητοποιηθούν έντονα για να επανέλθουν σε ισχύ τα εντάλματα σύλληψης όλων των δολοφόνων. Δεν είναι δυνατόν ο Κενάν Ακίν να ποζάρει ανέμελος με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ στο υπό βιασμό κατεχόμενο Βαρώσι και να μην προκαλεί την αντίδραση των αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν να αναλαμβάνει θέση στην ηγεσία του ψευδοκράτους ο Ερχάν Αρικλί και να μην εξεγείρεται η κυπριακή κυβέρνηση, καλώντας κάθε αρμόδιο να συμβάλει στη σύλληψή του. Φτάνει πια: Καθείς εφ’ ω ετάχθη!

Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού

09 Δεκεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube