Weather Icon
Εξωτερική Πολιτική , Τουρκία 21 Δεκεμβρίου 2020

Πληρωμένη απάντηση με 3Α του Δένδια στον Τσαβούσογλου

Πληρωμένη απάντηση με 3Α του Δένδια στον Τσαβούσογλου

Μετά την απαράδεκτη, γεμάτη αλαζονία και πέραν των διπλωματικών ειωθώτων ανάρτηση του Τούρκου ΥΠΕΞ, κ. Τσαβούσογλου, με μήνυμα προς την κ. Δένδια, ο Έλληνας ΥΠΕΞ έστειλε το δικό του μήνυμα, τηρώντας πάντως τη διπλωματική ευγένεια.

Απαντώντα ςμε τον ίδιο τρόπο, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, μέσω του twitter, είπε στον κ. Τσαβούσογλου:

Ευχαριστώ αγαπητέ μου φίλε Μεβλούτ. Καθώς ανταλλάσσουμε επιθυμίες και συμβουλές, μπορεί το 2021 να είναι το έτος των τριών «Α» για την Τουρκία:

Πρώτο “Α”: Μετά από όλα όσα ζούμε τον 21ο αιώνα, εγκαταλείψτε τις απειλές πολέμου εναντίον της Ελλάδας σε περίπτωση που ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας. 

Δεύτερο “Α”: Φιλοδοξήστε να γίνετε περισσότερο Ευρωπαίοι και λιγότερο νεο-οθωμανοί. Αυτό θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον τουρκικό λαό.

Τρίτο “Α”: Αποφύγετε τις προκλήσεις και τις παράνομες δραστηριότητες

Υστερόγραφο:. Υπάρχει ένα πράγμα Μεβλούτ, που ξεχάσατε να κάνετε και πάλι αναφορά σ’ αυτό: είναι το διεθνές δίκαιο. Αυτό είναι η μόνη βάση για έναν εποικοδομητικό διάλογο για τη διαφορά μας, αγαπητέ μου φίλε. Ευτυχισμένο το 2021!

Είναι αυτό που λέμε “ο Μεβλούτ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”.

Ας πρόσεχε.

Η ανάρτηση του κ. Δένδια:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube