Weather Icon
Κατάρ , Τουρκία 17 Δεκεμβρίου 2020

Οι επενδύσεις του Κατάρ στην Τουρκία το 2019 έφτασαν τα 22 δις δολάρια

Οι επενδύσεις του Κατάρ στην Τουρκία  το 2019 έφτασαν τα 22 δις δολάρια

Στην εκδήλωση της 6ης Ανωτάτης Στρατηγικής Επιτροπής Τουρκίας-Κατάρ και της 1ης επετείου συνεργασίας τους, ο Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων του Κατάρ (IPA Qatar) και η Προεδρία του Οργανισμού Επενδύσεων της Τουρκίας (Invest in Türkiye) πρόσφατα συνδιοργάνωσαν εικονικό διαδικτυακό σεμινάριο.

Το σεμινάριο υπογράμμισε τα βασικά βήματα της συνεργασίας τους και γιόρτασε την έναρξη της πρώτης κοινής έκθεσης για τις διμερείς επενδυτικές σχέσεις του Κατάρ και της Τουρκίας με τίτλο «Κατάρ & Τουρκία: Ξεκλειδώνοντας τις  βιώσιμες επενδυτικές ευκαιρίες σε ολόκληρο το οικονομικό φάσμα».

Οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Κατάρ και Τουρκίας συνεχίζουν να ενισχύονται, έχοντας αυξηθεί κατά 2,5 φορές μεταξύ του 2013 και του 2019. Το Κατάρ έχει δείξει μια συνεχή δέσμευση για επενδύσεις στην Τουρκία, με την αξία των επενδύσεων από το Κατάρ στο τουρκικό καθεστώς να ανέρχεται στα 22 δις δολάρια το 2019.

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: thepeninsulaqatar.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube