Weather Icon

KTEO δωματίου

KTEO δωματίου

Όσοι με παρακολουθείτε, θα θυμάστε την ιστορία των ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Αττικής. Να θυμίσω τα βασικά σημεία του σεναρίου. Η Δούρου έφτιαξε ΚΤΕΟ νομίζοντας ότι τα έσοδα θα τα έπαιρνε η Περιφέρεια – και μάλιστα διαφήμιζε πως από τα έσοδα του ΚΤΕΟ θα έκαναν οι ζαίοι ανθρωπιστικό έργο.

Δεν ήξερε πως, βάσει νόμου, τα έσοδα του ΚΤΕΟ πηγαίνουν στην κεντρική κυβέρνηση. Όταν το έμαθε, άρχισε να το παίζει διεκδικήτρια: “Θα διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση (του ΣΥΡΙΖΑ) να πάρουμε τα έσοδα του ΚΤΕΟ για να…” Τίποτε δεν κατάφερε.

Στην Περιφέρεια έμειναν τα έξοδα, τα οποία όπως σε κάθε Δημόσια Επιχείρηση είναι πολύ περισσότερα από τα έσοδα, λόγω αθρόων διορισμών και κουκουρούκου διαχείρισης.

Κι επειδή οι “εργαζόμενοι” στο ΚΤΕΟ Χολαργού δεν είχαν τι να κάνουν τόσοι νοματαίοι άπραγοι, μαζευόντουσαν στον 1ο όροφο και έπιναν καφέ.

Ο Πατούλης είχε πει ότι θα τα έκλεινε. Αλλά όταν ανέλαβε, σιγά να μην πάει κόντρα στον μπετοναρισμένο κρατισμό του Δημοσίου.

Όμως οι Δ.Υ. συνεχώς διεκδικούν. Και να τι έστειλε στις παρατάξεις ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Περιφέρεια (του οποίου η Πρόεδρος, Βέτα Πανουτσάκου, του ΚΚΕ βεβαίως βεβαίως, ως εκλεγείσα στην ΑΔΕΔΥ δεν εργάζεται ποτέ, κι είναι από αυτούς που μου έστειλαν εξώδικο, διότι αποκάλεσα τη διοίκηση της ΑΔΕΔΥ “κηφήνες”):

Δεν μπορεί να είναι στο κρύο οι εργαζόμενοι στο ΚΤΕΟ Χολαργού

Έξω στο κρύο, χωρίς καμιά θερμαντική στήλη είναι οι εργαζόμενοι του ΚΤΕΟ Χολαργού, μετά την κατάληψη του 1ου ορόφου από τον Αντιπεριφερειάρχη ΚΤΕΟ και τους συμβούλους του. Δεν φτάνει που δεν έχουν κατάλληλο κλειστό χώρο, δεν τους εγκαθιστούν και κατάλληλη για εξωτερικό χώρο θερμαντική στήλη, για να μην κινδυνεύουν από το κρύο, ούτε βέβαια λύνουν το ζήτημα της θέρμανσης και του ισόγειου χώρου.
Φαίνεται και πάλι πως μόνο οι προμήθειες που αφορούν τους εργαζόμενους είναι δύσκολο και χρονοβόρο ζήτημα!!!!
Οι συνθήκες αυτές προστίθενται στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν χρόνια τώρα με την μη χορήγηση των προβλεπόμενων ατομικών μέσων προστασίας, την μη χορήγηση ανθυγιεινού επιδόματος κλπ.
Ζητάμε να λυθούν άμεσα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο ΚΤΕΟ Χολαργού.”

Δηλαδή, ζητούν… ανθυγιεινό επίδομα(sic) εννοώντας προφανώς το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, το οποίο δεν δικαιούνται διότι η εργασία τους δεν είναι ανθυγιεινή.

Και ζητούν… θερμαντικές στήλες (!) σαν κι αυτές που έχουν οι καφετέριες, λες κι ο έλεγχος των αυτοκινήτων γίνεται από την καρέκλα. 

Πλήρωνε φορολογούμενε.

Υ.Γ. Βλέπετε ότι δεν έχουν ίχνος τσίπας: ενώ το έγγραφο το κοινοποιούν στον Εντεταλμένο Σύμβουλο ΚΤΕΟ, Γιώργο Αγγελόπουλο, στο κείμενο τον αποκαλούν… Αντιπεριφερειάρχη ΚΤΕΟ. Ναι μεν ο Πατούλης είναι γαλαντόμος μοιράζοντας τίτλους, αλλά δεν έφτασε στο σημείο να αναγορεύσει Αντιπεριφερειάρχη… ΚΤΕΟ.

Η διαφορά είναι ουσιαστική. Ο εντεταλμένος σύμβουλος ΔΕΝ πληρώνεται, ο αντιπεριφερειάρχης έχει μισθό

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube