Καταδίωξη μεταναστών στο Σουφλί – Πυροβόλησαν στον αέρα με κλεμμένη καραμπίνα

Πανικός επικράτησε το βράδυ των Χριστουγέννων στο χωριό Σιδηρώ στο Σουφλί, όταν μετανάστες, διέρρηξαν αγροτικό αυτοκίνητο και αφαίρεσαν δυο κυνηγετικές καραμπίνες.
Η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη που προσπάθησε να τους σταματήσει, με έναν μετανάστη να πυροβολεί μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό.
Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ και στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της ΟΠΚΕ που ξεκίνησε αναζητήσεις, συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και χρήση θερμικών καμερών. Η αναζήτηση των ατόμων ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν οι εντοπίστηκαν σε μια χαράδρα σε δύσβατο σημείο που οδηγεί προς το Μεγάλο Δέρειο και από εκεί στην Κομοτηνή.
Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν οι δυο καραμπίνες και στους αστυνομικούς δήλωσαν μετανάστες προερχόμενοι από την Παλαιστίνη. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κάνουν κατά καιρούς συστάσεις στους κατοίκους της περιοχής να μην αφήνουν όπλα μέσα στα αυτοκίνητα, προκειμένου να αποφεύγονται παρόμοια περιστατικά.
ΠΗΓΗ: newpost.gr