Weather Icon

Η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει μισθοφόρους από τη Βορειοανατολική Συρία στο Κασμίρ

Η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει μισθοφόρους από τη Βορειοανατολική Συρία στο Κασμίρ

Μετά την τουρκο-αζέρικη εισβολή στην αυτοδιοικούμενη αρμενική περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, η Τουρκία προετοιμάζει τώρα τον μισθοφορικό στρατό της που αποτελείται από τζιχαντιστές για να τους χρησιμοποιήσει εναντίον της Ινδίας στην περιοχή του Κασμίρ.

Τα τζιχαντιστικά στρατεύματα του λεγόμενου Συριακού Εθνικού Στρατού (SNA) που οργανώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από την Τουρκία στη βόρεια Συρία, μεταμορφώνονται όλο και περισσότερο σε διεθνή μισθοφορικό στρατό της Τουρκίας.

Μετά τις επιχειρήσεις τους στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν, το Αρτσάχ, την Υεμένη και το Νότιο Κουρδιστάν, οι μισθοφόροι του SNA θα σταλούν τώρα στο Κασμίρ για να πολεμήσουν από την πλευρά του Πακιστάν και εναντίον της Ινδίας. Ενώ το Ναγκόρνο-Καραμπάχ αφορούσε τους παν-τουρκικούς στόχους, ο Ερντογάν δοκιμάζει ξανά τον παν-ισλαμισμό στο Κασμίρ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube