Weather Icon
Γενικά θέματα , Τουρκία 19 Δεκεμβρίου 2020

Εταιρία Κορρές- πουλήθηκε σε Κινέζους το 2017 και τώρα πια Made in Turkey !

Εταιρία Κορρές- πουλήθηκε σε Κινέζους το 2017 και τώρα πια Made in Turkey !

Γνωρίζαμε ότι η εταιρεία καλλυντικών Κορρέ εξαγοράστηκε το 2017 από Κινέζους και τη Morgan Stanley. Όμως προσωπικώς συνέχισα να αγοράζω προϊόντα της, καθώς παράγονταν στην Ελλάδα. Σήμερα έκπληκτος διαπίστωσα, σε κατάστημα της Λωζάννης (Globus), ότι μέρος της παραγωγής μεταφέρθηκε στην Τουρκία! Είναι προκλητικό, ιδίως τέτοιον καιρό που ο θρασύς γείτονας μας απειλεί με πόλεμο και που η Πατρίδα μας μαστίζεται από ανεργία και οικονομική ύφεση. Κορρές made in Turkey!…
.
Θα μου πείτε, η μπίζνα δεν έχει πατρίδα, πού ζω; Πιστεύω όμως πως οφείλουμε να μεταφέρουμε με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά μας στην εταιρεία που συνέδεσε το όνομά της με την Ελλάδα και τον φυσικό πλούτο της και που εμείς οι Έλληνες υποστηρίξαμε και αναδείξαμε. Ίσως και μποϊκοτάζ να κάνουμε. Μέχρι να φέρει πίσω την παραγωγή στην Ελλάδα.
.
Γεώργιος Σγούρδος – FACEBOOK
.
Σχ. : Την δική μας την θέση την γνωρίζετε.
.
ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ  !
.
Μέχρι να εξανθρωπιστεί η ηγεσία της Τουρκίας
.
TourkikaNea
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube