REAL TIME |

Weather Icon

Ερντογάν: Η Ε.Ε. πρέπει να λυτρωθεί απο τις πιέσεις της Ελλάδας

Ερντογάν: Η Ε.Ε. πρέπει να λυτρωθεί απο τις πιέσεις της Ελλάδας

Μανώλης Κωστίδης

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασε στα συμπεράσματα της Συνόδου της Ε.Ε και κατηγόρησε εκ νέου Αθήνα και τη Λευκωσία. «Δεν θα αλλάξουν την πορεία μας, οι εσωτερικές και οι εξωτερικές πιέσεις. Πρέπει να τονίσω πως παρόλο που στις σχέσεις μας με την Ε.Ε κάνουμε προσπάθειες καλών προθέσεων και διαλόγου, τη στάση τους δεν τη θεωρούμε σωστή. Είναι μεγάλο λάθος, οι ριζωμένες σχέσεις της Ε.Ε σχέσεις με την Τουρκία να βρίσκονται υπό την ομηρία ενός ή δυο κρατών. H E.E πρέπει να λυτρωθεί άμεσα απο τις εσκεμμένες πιέσεις της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων», δήλωσε.

«Δεν μπορούν να φτάσουν πουθενά, για τον δίκαιο αγώνα της Τουρκίας να αποκλείουν την Τουρκία, να τιμωρούν την Τουρκία και να τιμωρούν την Τουρκία. Eμείς εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, όπως και τον λαό μας. Εχουμε εμπιστοσύνη και στις δυνατότητές μας, δεν θα κολλήσουμε στις μεροληπτικές, λανθασμένες αποφάσεις και θα προχωρήσουμε αποφασιστικά προς τους στόχους μας» πρόσθεσε ο Toύρκος Πρόεδρος.

kathimerini.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube