Weather Icon
Αστυνομία , Εγκληματικότητα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ένοπλη συμπλοκή αλλοδαπών στα Κάτω Πατήσια – Ένας τραυματίας

Ένοπλη συμπλοκή αλλοδαπών στα Κάτω Πατήσια – Ένας τραυματίας

Ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα σε δύο ομάδες αλλοδαπών σημειώθηκε, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή των Κάτω Πατησίων. Τραυματίας είναι ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος ενός ΙΧ επιβατικού οχήματος.

Λίγο μετά τις 19.30, οι δυνάμεις της αστυνομίας κλήθηκαν, ύστερα από τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής οι οποίοι κατήγγειλαν ότι ακούγονταν πυροβολισμοί, για να εξετάσουν ένα ΙΧ στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και Πατησίων, στο οποίο υπήρχε ένας άνδρας τραυματίας από πυροβόλο όπλο.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Γεννηματάς», ενώ οι δύο συνεπιβάτες του –μία γυναίκα κι ένας άνδρας- ανακρίνονται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Η πιθανότερη εκδοχή που εξετάζει η αστυνομία είναι να πρόκειται για ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα σε δύο ομάδες αλλοδαπών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η συμπλοκή αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών πιθανότατα μεταξύ Αλβανών.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο για το κατά πόσο η ομάδα του έβαλε κατά των ατόμων που βρίσκονταν στο ΙΧ επέβαινε σε κάποιο όχημα ή εάν ήταν πεζοί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή βρέθηκαν στην οδό Νικοπόλεως, τρία στενά μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με τον τραυματισμένο άνδρα, τέσσερις κάλυκες από πιστόλι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών του τραυματισμού.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube