Weather Icon
Αλβανία , Βόρειος Ήπειρος 17 Νοεμβρίου 2020

Βουλευτίνα του Ράμα αυτοανακηρύσσεται προστάτιδα της ελληνικής μειονότητας

Βουλευτίνα του Ράμα αυτοανακηρύσσεται προστάτιδα της ελληνικής μειονότητας

Χάριν της κυβέρνησης Ράμα οι ελληνοαλβανικές σχέσεις είναι άψογες, θα είμαι πάντα η φωνή των μειονοτήτων και των Αλβανών μεταναστών

Η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Αλβανίας Άρτεμις Μάλιου με καταγωγή από την Δρόπολη, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή αλβανική εφημερίδα, ανέφερε πως η αναδιοργάνωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος, καθώς και η συμφωνία των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας ήταν μια πολύ ξεκάθαρη συμφωνία.

Η ίδια ταγμένη στις επιταγές του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας, έχει ήδη κινηθεί με σκοπό την αναδιοργάνωση του κόμματος και στην περιοχή του Αργυροκάστρου.

Πράγματι πρόκειται και πάλι για περίπτωση γενιτσαρισμού, όπου μία ακόμη Ελληνίδα από το χώρο της Ε.Ε.Μ. τάσσεται στο πλευρό ενός άθλιου συστήματος το οποίο όλο και εξοντώνει τον ντόπιο ελληνισμό.

Με γνώμονα τη μεροληψία του δήθεν δημοκρατικού σοσιαλισμού του Ράμα, με την εγκαθίδρυση διορισμένων δημάρχων σ’ όλη τη χώρα, με την συνεχή μετανάστευση των πολιτών προς το εξωτερικό και με το αποτρόπαιο έγκλημα της εκτέλεσης του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, τα πράγματα φαίνεται να δυσχεραίνουν την επιβίωση και την παραμονή των Ελλήνων της Ε.Ε.Μ. σ’ όλη τη χώρα.

Μάλλον γι αυτά και για τόσα άλλα φαίνεται πως είναι υπερήφανη η κα. Μάλιου, η οποία δηλώνει προστάτιδα του μειονοτικού ελληνισμού και των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: himara.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube