REAL TIME |

Weather Icon

Τραγικοί Ευρωπαίοι… Χωρίς χαλινό τον Ερντογάν, ζητάνε ρέστα από μας

Τραγικοί Ευρωπαίοι… Χωρίς χαλινό τον Ερντογάν, ζητάνε ρέστα από μας

Οι Ευρωπαίοι κάνουν τους θυμωμένους, κάποιοι και τους οργισμένους με τη συμπεριφορά της κατοχικής Τουρκίας, ωστόσο, αυτό πρακτικά δεν σημαίνει οτιδήποτε. Οι ημερομηνίες για κυρώσεις μετατίθενται, προειδοποιείται η Άγκυρα με μέτρα εάν και εφόσον δεν συνετισθεί, πλην όμως όλα αυτά ουδόλως επηρεάζουν το καθεστώς Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος γνωρίζει πως αν και ακόμη η φίλη του Άγγελα Μέρκελ ενοχλείται με τη συμπεριφορά του δεν πρόκειται στο τέλος να επιτρέψει στους υπόλοιπους να προωθήσουν μέτρα. Γνωρίζει πως οι Ευρωπαίοι λένε πολλά και πράττουν λίγα.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNA
L

Γνωρίζει πως ακόμη και μέτρα να επιβληθούν θα μπορεί να τα «απορροφήσει» καθώς δεν θα είναι τόσο ισχυρά, που θα τον επηρεάσουν τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να υπαναχωρήσει από τους σχεδιασμούς του. Όλα αυτά τα έχει υπόψη του ο Ερντογάν και για αυτόν τον λόγο προχωρεί ακάθεκτος. Είναι σαφές πως η Άγκυρα συνεχίζεται απτόητη καθώς είναι ανενόχλητη. Υλοποιεί βαθμηδόν τους επιθετικούς της σχεδιασμούς και μέχρι σήμερα δεν αντιμετωπίζει κανένα εμπόδιο, δεν είχε κανένα κόστος. Αναλύσεις επί αναλύσεων υποστηρίζουν πως η χώρα του Ερντογάν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμνού και πως ανά πάσα στιγμή θα πηδήσει στο… κενό. Προβλήματα η οικονομία έχει και πολύ σοβαρά μάλιστα. Τα δικτατορικά καθεστώτα, ωστόσο, όπως αυτό της Τουρκίας, δεν ασχολούνται κατά πόσο η οικονομία πάει χάλια και οι άνθρωποι υποφέρουν. Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στην πηγή

defencepoint.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube