REAL TIME |

Weather Icon

Θερμοπύλες στο Σουσί (Αρτσάχ): Άμαχοι Αρμένιοι ξεριζώνονται κατά χιλιάδες καθώς οι ισλαμιστές μπαίνουν στην πόλη (video)

Θερμοπύλες στο Σουσί (Αρτσάχ): Άμαχοι Αρμένιοι ξεριζώνονται κατά χιλιάδες καθώς οι ισλαμιστές μπαίνουν στην πόλη (video)

Εφιαλτικές εικόνες αλλά και ηρωική αντίσταση από την πόλη Σουσί στο Αρτσάχ Όπου έχουμε το νέο διωγμό των αρμενίων, 100 και πλέον χρόνια μετά την γενοκτονία!.
Χιλιάδες γυναικόπαιδα αποχωρούν από την πόλη, που είναι η πρώτη πόλη η οποία φαίνεται να πέφτει στα χέρια των δυνάμεων του κακού. Αζέροι, τρομοκράτες και εγκληματικά στοιχεία βρίσκονται πλέον προ των πυλών της πόλης, με τους ηρωικούς υπερασπιστές της να αντιστέκονται σθεναρά προκειμένου να επιτρέψουν στον άμαχο πληθυσμό να αποχωρήσει και να μην πέσει στα χέρια των βάρβαρων.

Thousands fleeing the Nagorno-Karabakh capital of Stepanakert now as Azerbaijani forces are reportedly within a few km of the city after advancing on Shusha to the south https://t.co/sFXM4Y27nS

Today’s #Stepanakert, the capital of #Artsakh/Nagorno #Karabakh after this night shelling by #Azerbaijani military. Mass destructions caused to significant residential areas. #HumanRights #WarCrimes pic.twitter.com/JPJI0YH0jn

.
Οι εικόνες πάντως με τα ατελείωτα καραβάνια των αμάχων αρμενίων να εγκαταλείπουν την πόλη, παραπέμπουν στις πιο μαύρες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας, και φυσικά την γενοκτονία των αρμενίων από τους τούρκους που φαίνεται να επαναλαμβάνεται με την ανοχή της Δύσης. Αυτές οι εικόνες ντροπιάζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube