Weather Icon

Στη φόρα τα “άπλυτα” του Πασινιάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φόρα τα “άπλυτα” του Πασινιάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με συγκλονιστικές αποκαλύψεις προειδοποιούν τον Αρμένη πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν δύο από τους γνωστότερους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους στη Ρωσία, αρμενικής καταγωγής, προκαλώντας τον να απαντήσει σε σημαντικές ερωτήσεις που αφορούν την έκβαση των γεγονότων που οδήγησαν σε τραγική κατάληξη για την αρμενική πλευρά στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Πρόκειται για τον τηλεοπτικό αστέρα Ρομάν Μπαμπαγιάν και την επικεφαλής του “Russia Today” Μαργαρίτα Σιμονιάν.

Οι δύο δημοσιογράφοι, διαθέτοντας προφανώς εσωτερική πληροφόρηση και από τις δύο πλευρές, στριμώχνουν με τις ερωτήσεις τους τον αμφιλεγόμενο πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, ο οποίος φαίνεται πως με την αλλοπρόσαλλη πολιτική περί “πρόσδεσης στη Δύση και το ΝΑΤΟ”, υπονόμευσε την ενότητα και την άμυνα του λαού της Αρμενίας. Όλα αυτά σε μία περίοδο κατά την οποία ήταν ξεκάθαρο πως το Αζερμπαϊτζάν οικοδομούσε το στρατό του και επιζητούσε ρεβάνς για την ήττα του 1994.

Με τις ευθύβολες ερωτήσεις τους οι δημοσιογράφοι Μπαμαγιάν και Σιμονιάν υπονοούν μάλιστα πως ο Πασινιάν όχι μόνο έπαιρνε μυστικά ρωσική στρατιωτική βοήθεια, αλλά απέρριπτε κιόλας πολύ πιο συμφέρουσες, συμβιβαστικές προτάσεις καθ’ υπόδειξη… “Αμερικανών φίλων”!

Το υποτιτλισμένο βίντεο που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό:

Όλα δείχνουν ότι ο κλοιός της λαϊκής οργής γύρω από τον Αρμένιο πρωθυπουργό σφίγγει κι ο ίδιος προσπαθεί να διασωθεί με σπασμωδικές ενέργειες, όπως η καθαίρεση του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Ζοχράμπ Μνατσακανιάν και οι συλλήψεις ηγετικών στελεχών πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης ως “συνωμοτών”.

 

ΠΗΓΗ: https://kosmodromio.gr/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube