Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση , Παιδεία 4 Νοεμβρίου 2020

Πού να προλάβουν οι άνθρωποι…

Πού να προλάβουν οι άνθρωποι…

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αρχικά, το γεγονός ότι έχουν περάσει 2 εβδομάδες και το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών της χώρας που λέγεται Ελλάδα, η ΟΛΜΕ, αν και “λαλίστατη”, ακόμα να καταφέρει να βρει να πει δύο λόγια για τον αποκεφαλισμό του Samuel Paty, ο οποίος, θυμίζω, μέχρι τον αποκεφαλισμό του από ένα θρασύδειλο και λοβοτομημένο “Ασυνόδευτο Ερντογανάκι”, ήταν εκπαιδευτικός ο άνθρωπος…

Ξανά : Δεν σκοτίστηκε να βγάλει ούτε μία ανακοίνωση, έτσι για τα μάτια του κόσμου…
Άλλη μία : Δεν σκοτίστηκε να βγάλει ούτε μία ανακοίνωση, έτσι για τα μάτια του κόσμου…
.
Αν κάποιοι τώρα ντρέ-πο-νται για λογαριασμό των συνδικαληστοπατέρων (όπως εγώ ο φασίστας π.χ.), να εξηγήσουμε ότι οι σύντροφοι συνδικάλες ήταν απασχολημένοι εκείνη την περίοδο με την γνωμοδότηση που έλαβαν από τους συντρόφους της… ΑΔΕΔΥ αναφορικά με το “δικαίωμα” τους για αποχή από την τηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία και την… απειλή για περικοπές.

Γιατί ναι…: Η ΟΛΜΕ λέει, ζήτησε την γνωμοδότηση της… ΑΔΕΔΥ.
.
Ξανά : Η ΟΛΜΕ ζήτησε την γνωμοδότηση της… ΑΔΕΔΥ !
Άλλη μία : Η ΟΛΜΕ ζήτησε την γνωμοδότηση της… ΑΔΕΔΥ !
.
…Η οποία ΑΔΕΔΥ βεβαίως, της είπε της ΟΛΜΕ, ότι είναι “δικαίωμα” της να αρνείται την τηλεκπαίδευση και ότι αυτό δεν εξομοιώνεται με την αποχή του “καθηγητή” (εντός εισαγωγικών η λέξη, ζητώ συγνώμη από τους πραγματικούς εκπαιδευτικούς) από τα καθήκοντα του. Γιατί;;;

Γιατί σου λέει εσύ είσαι υποχρεωμένος κύριε να πας στο σχολείο.

Πήγες;;; Ναι. Τότε εντάξει. Το ότι δεν δούλεψες είναι επειδή γινόταν κατάληψη από τους “αγωνιστές”. Άρα, δεν φταις.

Και δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι στο καθήκον σου εμπεριέχεται η υποχρέωση σου να αναλάβεις “με ίδια μέσα και πόρους” την παροχή σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Δηλαδή : Σου πήρανε κομπιούτερ;;; Όχι.

Τότε τι;;; Με το δικό σου;;; Σάμπως και να σου πάρουν, ξέρεις κομπιούτερ;;; Πάλι όχι.

Άρα δεν έχεις καμία υποχρέωση. Κάτσε σπίτι, πληρώσου κανονικά και μη φοβάσαι τίποτα. Και μετά από την… γνωμοδότηση… ( το κέρ@το μου μέσα…δηλαδή ) έστελνε εξώδικα στους διευθυντές. Και μετά καλούσε σε αποχή από τις εκλογές, είναι αντιδημοκρατικές αφού.

Άρα;;; Πότε να προλάβει να ασχοληθεί με τον Paty και όλα όσα έχουν συνταράξει τους πάντες, εκτός αυτών;;;
.
Όσον αφορά λοιπόν το φλέγον θέμα του καθησιού μας και όχι κάτι δευτερευούσης σημασίας αποκεφαλισμούς δασκάλων στην Γαλλία ή την μεταλαμπάδευση των δυτικών αξιών, που λέει το άρθρο... αυτά.

Μην κρίνουμε λοιπόν έτσι αβίαστα και άδικα το γιατί ο συνδικάλας καθηγητής δεν έβγαλε μιλιά για τον αποκεφαλισμό του συναδέλφου του και επάνω στην άγνοιά μας τον λέμε “γαϊδούρι και μισό”. Δεν είναι σωστό.

Ήταν απασχολημένος με τον αποκεφαλισμό του Μινώταυρου του φιλελευθερισμού.
.
ΟΥΣΤΝΑΜΟΥΧΑΘΕΙΤΕΡΕ.
.
https://www.olme.gr/wp-content/uploads/2020/10/gnomodotikoperikopes191020.pdf
 .
https://www.olme.gr/2020/10/20/20-10-2020-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82/

 

KALithanos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube