Weather Icon

Οι Τούρκοι λεηλατούν το ελαιόλαδο του Αφρίν (βίντεο)

Οι Τούρκοι λεηλατούν το ελαιόλαδο του Αφρίν (βίντεο)

Είναι κλασική η μέθοδος, που έχει γίνει παράδοση αιώνων, να λεηλατούν οι Τούρκοι των πλούτο των άλλων.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε χιλιάδες δοχεία με ελαιόλαδο από τους ελαιώνες της κατεχόμενης από τους Τούρκους κουριδκής επαρχίας του Αφρίν, στη ΒΔ Συρία, να φορτώνονται σε φορτηγά, για να κατευθυνθούν προς την Τουρκία και εκείθεν στα ράφια των καταστημάτων της Ευρώπης.

Της Ευρώπης που δεν λέει να αφυπνιστεί, για να πει ένα μεγάλο όχι στην Τουρκία της λεηλασίας του πλούτου του άλλου, των εθνοκαθάρσεων, των γενοκτονιών, του ισλαμιστικού φανατισμού και του επεκτατισμού.

Σημειώνεται ότι ο πληθυσμός της επαρχίας του Αφρίν, μέχρι την τουρκική εισβολή και κατοχή, το 2015, ήταν σε ποσοστό 90% κουρδικός. Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την εισβολή, το ποσοστό έχει πέσει στο 30%, αφού η Τουρκία έχει μεταφέρει στην περιοχή σουνίτες Άραβες και Τουρκομάνους, στο πλαίσιο εθνοκάθαρσης που διαπράττει το τουρκικό κράτος εις βάρος των Κούρδων.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube