Weather Icon
Τεχνολογία 11 Νοεμβρίου 2020

Ο ιδιωτικός τομέας δείχνει το δρόμο στην Ελλάδα – Ίδρυση Ακαδημίας εκπαίδευσης χειριστών ΣμηΕΑ (Drone)

Ο ιδιωτικός τομέας δείχνει το δρόμο στην Ελλάδα – Ίδρυση Ακαδημίας εκπαίδευσης χειριστών ΣμηΕΑ (Drone)

Μια ιδιαίτερα ιδιοφυή και εξαιρετικά χρήσιμη ιδέα είχαν και πάλι εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα. Λαμβάνοντας τα μηνύματα των καιρών, ο Μανώλης Χοχλάκης πήρε την πρωτοβουλία και ίδρυσε την πρώτη Ακαδημία Εκπαίδευσης Χειριστών ΣμηΕΑ (Drone), την NextWave Academy, με έδρα τον Πειραιά.

Διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ακαδημία:

H NextWave Academy αποτελεί επίσημα ένα Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ (Drone) στον Πειραιά.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο εναρμονίζεται πλήρως με τους κανόνες της Υπηρεσίας  Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.), με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ, αλλά και για ερασιτέχνες που επιθυμούν να πετούν με ασφάλεια.

Με ευέλικτα τμήματα της επιλογής του εκπαιδευόμενου και φυσικά με τη δυνατότητα απομακρυσμένης εκπαίδευσης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης με σύγχρονο και ασύγχρονο υλικό εκπαίδευσης.

Επιπλέον παρέχονται μαθήματα σε ειδικά τμήματα σχετικά με εναέριες εργασίες, όπως εκπαίδευση εναέριου ψεκασμού, πρόγραμμα εναέριων επιθεωρήσεων, εκπαίδευση μεταφοράς φορτίου, εναέριας επιτήρησης και φυσικής ασφάλειας, εκπαίδευση σε έρευνα και διάσωση καθώς και για   εκπαίδευση ΕVLOS – BVLOS.

Ο Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρίας, κος Μανώλης Χοχλάκης, ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ίδρυση της σχολής μας όπου είναι και η φυσική συνέχεια των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας και της ενασχόλησης μας με τα ΣμηΕΑ. Μας δίνεται η δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσουμε στο ευρύτερο κοινό τις πολυετείς γνώσεις που έχουμε αποκτήσει όχι μόνο από τις εμπορικές μας δραστηριότητες με την χρήση ΣμηΕΑ, αλλά και με τους εκπαιδευτές μας που φέρνουν εκατοντάδες ώρες εμπειρίας στην εκπαίδευση, στις ειδικές κατηγορίες και σε εναέρια έργα. Όπως σε όλες τις δραστηριότητες μας, η ασφάλεια είναι στο DNA μας, και αυτό θα μεταδώσουμε στους εκπαιδευομένους μας.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NextWave Academy:

Website: www.nextwaveacademy.gr

Email: [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube