Weather Icon

Κύπρος: Εντυπωσιακή άσκηση με τη συμμετοχή της ισραηλινής αεροπορίας

Κύπρος: Εντυπωσιακή άσκηση με τη συμμετοχή της ισραηλινής αεροπορίας

Χασαπόπουλος Νίκος

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την κιτς φιέστα που οργάνωσαν ο Ερντογάν και ο κατοχικός ηγέτης Ερσιν Τατάρ στα κατεχόμενα Βαρώσια και τη θρασύτατη πρόκληση από τα τουρκικά αεροπλάνα που αμαύρωσαν τον ουρανό της Κύπρου σχηματίζοντας το μισοφέγγαρο, ο εναέριος χώρος της Κύπρου γέμισε ξαφνικά με ισραηλινά αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας.

Πρόκειται για ευρείας κλίμακας στρατιωτική άσκηση που πραγματοποιείται σε όλο τον εναέριο χώρο της Κύπρου με τη συμμετοχή της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας και της Εθνικής Φρουράς.

Τα ισραηλινά μαχητικά έκαναν ήδη αισθητή την παρουσία τους στον ουρανό της Πάφου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των μαχητικών που μετέχουν στην άσκηση είναι και μαχητικά τελευταίας τεχνολογίας που πρώτη φορά εμφανίζονται στην Κύπρο.

Η άσκηση θα συνεχισθεί μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς αυτή τη φορά τα μαχητικά και άλλα αεροσκάφη συνοδείας να χρησιμοποιήσουν την αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου της Πάφου για προσγειώσεις.

ΤΟ ΒΗΜΑ

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube