Weather Icon
Ευρωπαϊκή Ένωση , Ισλάμ , Κύπρος 11 Νοεμβρίου 2020

Η Ευρώπη ενώπιον της Ισλαμικής Τρομοκρατίας

Η Ευρώπη ενώπιον της Ισλαμικής Τρομοκρατίας

Χρίστος Χρίστου

Τις τελευταίες ημέρες όλη μας γίναμε μάρτυρες της συνεχόμενης Ισλαμικής τρομοκρατίας στο κέντρο της Ευρώπης, κίνηση η οποία υποκινείται ξεκάθαρα από την Τουρκία και αποτελεί συνέχεια της αποτυχημένης προσπάθειας του Ισλαμικού Κράτους να επιβληθεί στα εδάφη της Μέσης Ανατολής. Το θέατρο του υβριδικού πολέμου που κήρυξε το Ισλάμ απέναντι στους «άπιστους» έχει μεταφερθεί πλέον στην Ευρώπη και δεν επιτρέπει σε κανένα Δυτικό, ανεξαρτήτου καταγωγής ή πολιτικών απόψεων, να αισθάνεται ασφαλής.

Η κλιμακούμενη τρομοκρατική ένταση στην Ευρώπη είναι αποτέλεσμα ενός παράγοντα: της ανοχής που επέδειξε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην παράνομη μετανάστευση. Η πεποίθηση ότι μέσω ένταξης εκατομμύριων Μουσουλμάνων στον κοινωνικό ιστό της Γηραιάς Ηπείρου, θα γινόταν κατορθωτή η προσαρμογή τους στα ευρωπαϊκά ήθη και έθιμα αποδείχθηκε όνειρο απατηλό.

Το οργανωμένο σχέδιο του Ισλάμ με πρωτοπόρο την Άγκυρα είχε δείξει κατά καιρούς τις προθέσεις του με τρομοκρατικές επιθέσεις στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, σκοτώνοντας μέχρι σήμερα χιλιάδες αθώους πολίτες που βρέθηκαν στο λάθος χώρο, τη λάθος στιγμή.

Ως ΕΛΑΜ είχαμε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας για αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο που ονομάζεται Ισλαμική τρομοκρατία. Ήταν τότε που αντιμετωπιστήκαμε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Κύπρου ως «ρατσιστές» και «ξενοφοβικοί». Σήμερα όμως, και αφού όσα προειδοποιούσαμε γίνονται πράξη, οι ανακοινώσεις καταδίκης των κομμάτων δυστυχώς επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από στοιχεία που παρέδωσαν στη Βουλή, αυτή τη στιγμή ο αριθμός των αιτητών πολιτικού ασύλου στην Κύπρο ξεπερνά το 4%, αριθμός που αυξάνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις κρατικών αξιωματούχων που υποδεικνύουν την Τουρκία ως υπεύθυνη για τις μαζικές ροές, τότε ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που επικρατεί στη χώρα μας.

Η Κύπρος μέχρι σήμερα δεν υπήρξε θύμα οργανωμένης τρομοκρατικής επίθεσης. Τα μαχαιρώματα και οι πυροβολισμοί όμως μεταξύ αιτητών πολιτικού ασύλου σε κεντρικές περιοχές των πόλεων, τις οποίες έχουν γκετοποιήσει, αποτελούν προοίμιο ενός μεγαλύτερου κακού.

Οι τελευταίες επιθέσεις σε Γαλλία και Αυστρία απέδειξαν ότι ο υβριδικός πόλεμος που δέχεται σήμερα η Ευρώπη, δεν επιτρέπει σε καμία πόλη να αισθάνεται ασφαλής. Εν δυνάμει στόχος τρομοκρατικής επίθεσης αποτελεί η κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα τότε ίσως η Κύπρος να βρίσκεται στη μεγάλη λίστα της Ισλαμικής τρομοκρατίας.

Το ΕΛΑΜ έχει καταθέσει συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική με σκοπό την αποτροπή εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία άλλων παράνομων μεταναστών και τη μείωση του αριθμού που βρίσκεται στη χώρα. Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει προωθήσει νομοσχέδια προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά αυτά αποτελούν μόνο ένα μικρό βήμα στο μεγάλο δρόμο που καλείται η Κυπριακή Δημοκρατία να διανύσει για να πετύχει αυτό το στόχο.

Επί της ευκαιρίας υπενθυμίζω κάποιες από τις προτάσεις τις οποίες έχουμε καταθέσει ως ΕΛΑΜ:

ΑΝΑΣΤΟΛΗ των ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ χορήγησης ασύλου σε παρανόμως εισερχομένους στην Κύπρο έως ότου ο αριθμός μειωθεί κάτω από 1%, όπως ορίζει η Ε.Ε.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ όσων βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας

Όσοι βρίσκονται στην Κύπρο με το καθεστώς εργασίας ή φοιτητή να αποκλείονται από τη δυνατότητα αίτησης πολιτικού ασύλου.

Ούτε ένα ευρώ σε επιδόματα.

ΣΥΧΝΕΣ και ΑΥΣΤΗΡΕΣ αστυνομικές περιπολίες, σε περιοχές που έχουν γκετοποιηθεί.

Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελείται από αιτητή πολιτικού ασύλου, ώστε να απελαύνεται άμεσα.

Άμεσο κλείσιμο των Οδοφραγμάτων και αυστηρή φύλαξη της γραμμής αντιπαράταξης.

Άμεση απέλαση όλων όσων σχετίζονται με ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Διαμόρφωση αυστηρού πλαισίου αξιολόγησης των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Όσες από αυτές εξυπηρετούν τα δικαιώματα αλλοδαπών εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να απαγορευθούν.

Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube