Weather Icon

Επίσκεψη Μ. Πομπέο στον Οικ. Πατριάρχη: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι βασικός εταίρος των ΗΠΑ

Επίσκεψη Μ. Πομπέο στον Οικ. Πατριάρχη: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι βασικός εταίρος των ΗΠΑ

Φωτογραφία https://twitter.com/SecPompeo

Ιδιαίτερης βαρύτητας και με πολλαπλά μηνύματα η επίσκεψη Πομπέο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και η συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε, στο Φανάρι, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Ενδιαφέρον είναι ότι ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter, φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Φανάρι, γράφοντας:

«Τιμή μου, η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και η επίσκεψη στην Πατριαρχική Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ως ηγέτης του Ορθόδοξου κόσμου, το Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι βασικός εταίρος, καθώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη θρησκευτική ελευθερία σε όλο τον κόσμο».

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube