REAL TIME |

Weather Icon

Ξεκινούν οι αεροδιακομιδές με C-130 – Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται από τη Δράμα στην Αθήνα

Ξεκινούν οι αεροδιακομιδές με C-130 – Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό μεταφέρονται από τη Δράμα στην Αθήνα

Ασφυκτική πίεση συνεχίζει να δέχεται η Θεσσαλονίκη εξαιτίας του κορωνοϊού, παρά το γεγονός ότι σιγά σιγά αρχίζει να διαφαίνεται μια επιπέδωση της καμπύλης και μια σταθεροποίηση των κρουσμάτων.

Οι διασωληνώσεις ωστόσο παραμένουν στο πικ τους, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας , σύμφωνα με τους ειδικούς, με αποτέλεσμα να αναζητούνται κρεβάτια στις ΜΕΘ για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ασθενών.

Σήμερα,σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρεις ασθενείς από τη Δράμα μεταφέρονται με ειδική πτήση από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης και μέσα σε ειδικές κάψουλες σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, με προορισμό την Καβάλα, από όπου θα παραλάβει τρεις ασθενείς από το νοσοκομείο της Δράμας.

Το αεροσκάφος έχει τη δυνατότητα μεταφοράς τριών ασθενών, κάθε ένας από τους οποίους πρέπει να συνοδεύεται από τον γιατρό του, ο οποίος θα έχει την εύθυνη μέχρι ο ασθενής να εισαχθεί σε νοσοκομείο της Αττικής.

Οι ασθενείς είναι ηλικίας από 75 έως 76 ετών και θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Αττικόν» και «Σωτηρία».

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube