Weather Icon

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα: ISTIKBAL

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα: ISTIKBAL

Η εταιρεία ISTIKBAL είναι μια εταιρεία τουρκικών συμφερόντων και ανήκει στον Όμιλο Boydak Holding. Ιδιοκτήτης της και πρόεδρος του Ομίλου είναι ο Μουσταφά Μποϊντάκ. Ο Όμιλος Boydak Holding δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας, των χρηματοοικονομικών, του οικιακού εξοπλισμού με τις πολύ γνωστές στην Τουρκία φίρμες Istikbal και Bellona, αλλά και στον κλάδο των χημικών και της χαλυβουργίας, με συνολικά 42 θυγατρικές. Ιδρύθηκε το 1957 και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Τουρκίας, με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 2 δισ. δολαρίων, με παρουσία σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία, Αίγυπτο, Ισπανία, Ιταλία, και ΗΠΑ, που διαχειρίζεται φίρμες και εταιρείες όπως οι Istikbal, Bellona, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sunger κ.α.

Η αλυσίδα ειδών οικιακού εξοπλισμού και επίπλων Istikbal διαθέτει δίκτυο 82 καταστημάτων σε ευρωπαϊκές αγορές, από τα οποία 10 στη Γερμανία, συνολικά όμως τα σημεία πώλησης των προϊόντων της ξεπερνούν τα 2 χιλιάδες.

Στην ελληνική αγορά, για την οποία επίσημος εισαγωγέας των προϊόντων της είναι ο όμιλος επιχειρήσεων Πορτοκαλίδη, η αλυσίδα διαθέτει σήμερα 10 καταστήματα, σε Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις.

Με δεδομένα τα προβλήματα που δημιουργεί η τουρκική επεκτατική πολιτική στην χώρα μας κάθε στήριξη των τουρκικών επιχειρήσεων αντικειμενικά ενισχύει την τουρκική οικονομία και συμβάλει στην ισχυροποίηση του μεγαλοϊδεατισμού του σουλτάνου. Ισχυρή οικονομία, με την σειρά της, σημαίνει χρήματα για όπλα, μισθούς και καύσιμα για τον τουρκικό στρατό, ναυτικό και αεροπορία. Δεν ενισχύουμε αυτούς που επιβουλεύονται ελληνικά εδάφη και νερά σε Αιγαίο και Θράκη. Δεν ενισχύουμε αυτούς που κατέχουν το 37% των εδαφών της Κύπρου. Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα.

Εξάλλου υπάρχουν τόσες ελληνικές επιχειρήσεις επίπλων με Έλληνες εργαζόμενους και οι οποίες συμβάλλουν στην ελληνική οικονομία.

ΠΗΓΗ: ardin-rixi.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube