Weather Icon
ΗΠΑ , Ρωσία 29 Νοεμβρίου 2020

Δείτε πως υποδέχθηκαν οι Ρώσοι το πλήρωμα του αμερικανικού ανθυποβρυχιακού αεροσκάφους P8 Poseidon στα νερά της Μεσογείου

Δείτε πως υποδέχθηκαν οι Ρώσοι το πλήρωμα του αμερικανικού ανθυποβρυχιακού αεροσκάφους P8 Poseidon στα νερά της Μεσογείου

Χωριανόπουλος Άγγελος

Η φωτογραφία ενός ρωσικού ντίζελ-ηλεκτρικού υποβρυχίου που έκανε πορεία από την Βαλτική θάλασσα μέχρι την Μεσόγειο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από το αμερικανικό ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος P8 Poseidon, ρωσικά υποβρύχια «χαιρετούν» το διερχόμενο αμερικανικό αεροπλάνο, δείχνοντας στους Αμερικανούς «κάτι γνώριμο».

Η περιγραφή της φωτογραφίας που ονομάζεται “τα μάτια του R-8”, η οποία αρχικά εμφανίστηκε στο Twitter της Στρατηγικής Διοίκησης των ΗΠΑ και αργότερα κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, λέει ότι το αμερικανικό αεροπλάνο ανακάλυψε το ρωσικό ντίζελ-ηλεκτρικό υποβρύχιο pr. 636,6 “Varshavyanka”. Δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 25 Νοεμβρίου.

Επίσης, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σχετικά με τις χειρονομίες των Ρώσων ναυτικών που παρουσιάζονται στους Αμερικανούς πιλότους.

Από την πλευρά μας, σημειώνουμε ότι πιθανότατα είναι ένα από τα “Varshavyanka” από το στόλο της Μαύρης Θάλασσας, που κάνει τη μετάβαση στη Βαλτική για προγραμματισμένες επισκευές, η οποία πραγματοποιείται στο Kronstadt Marine P.

Με πληροφορίες από rt.com, entop.war

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube