Weather Icon

Αζέροι στρατιώτες βεβήλωσαν την σταυρόπετρα (χατσκάρ) στο Κασατάχ του Αρτσάχ

Αζέροι στρατιώτες βεβήλωσαν την σταυρόπετρα (χατσκάρ) στο Κασατάχ του Αρτσάχ

Οι Aζέροι στρατιώτες βεβήλωσαν την σταβρόπετρα- χατσκάρ σε έναν από τους οικισμούς του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Αυτό αποδεικνύεται από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, το οποίο γυρίστηκε από τους στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν.

Στο βίντεο, φαίνεται πως ένας από αυτούς επιτίθεται βίαια στο μνημείο, προσπαθώντας να σπάσει το κουδούνι που ήταν τοποθετημένο στο χατσκάρ. Καταφέρνει να κάνει την βαρβαρότητα του, μετά την οποία οι βάρβαροι αζέροι ρίχνουν το κουδούνι δίπλα στο χατσκάρ. Επιπλέον, ο άντρας βρίζει άσεμνα και προσβάλλει τους Αρμένιους.

Το μνημείο βρίσκεται στο στρατιωτικό χωριό Βοροτάν στην περιοχή Κασατάχ του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Η σταβρόπετρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των μαχητών της ελευθερίας που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του πρώτου πολέμου στο Καραμπάχ.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube