REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά , Κύπρος , Τουρκία 7 Νοεμβρίου 2020

Αντιδράσεις στην Κύπρο για ποδοσφαιριστή που πανηγύρισε με τη χειρονομία των Γκρίζων Λύκων

Αντιδράσεις στην Κύπρο για ποδοσφαιριστή που πανηγύρισε με τη χειρονομία των Γκρίζων Λύκων

Θέμα και μάλιστα από το πουθενά προέκυψε στην Κύπρο με τον Ισμαΐλ Σάσι και τον πανηγυρισμό του στη νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Τυνήσιος πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Καρμιώτισσα στο 2-1 επί του Απόλλωνα. Κι αυτό διότι με δύο δικά του τέρμα έγινε η ανατροπή. Ωστόσο, ο πανηγυρισμός του προκάλεσε… συσχετισμούς και παρερμηνεύτηκε. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο ίδιος.

Με το θέμα της διάλυσης των «Γκρίζων Λύκων» στη Γαλλία να είναι ένα από τα πιο… καυτά στην Τουρκία, ο Σασί πανηγύρισε κάνοντας ένα σύμβολο που παραπέμπει σε εκείνο της τουρκικής εξτρεμιστικής οργάνωσης. Ασφαλώς η κίνηση του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Κύπριους και σχολιάστηκε έντονα. Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα με ανακοίνωση τους, ζήτησαν ακόμα και την απέλαση του.

Ο ίδιος ωστόσο έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα. Υποστήριξε πως ουσιαστικά ήταν χαιρετισμός στον ράπερ mabe7ocho, ο οποίος είναι παιδικός του φίλος και χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σύμβολο. Μάλιστα, πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σχετικές φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος υποστήριξε: «Καλημέρα σας. Με ενημέρωσε η ομάδα μου πως ο χθεσινός μου πανηγυρισμός σχετίστηκε με μια τουρκική οργάνση. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία σχέση με κάτι τέτοιο και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω τους Κύπριους. Πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό από πλευράς μου, αφού ο πανηγυρισμός ήταν ένα μήνυμα προς τον παιδικό μου φίλο και ράπερ mabe7ocho που χρησιμοποεί ως σύμβολο το συγκεκριμένο χαιρετισμό. Θα ήθελα να εκφράσω τον εκνευρισμό μου από αυτό τον ατυχή συσχετισμό και να απολογηθώ σε όσους παρεξήγησαν αυτή μου την κίνηση. Ειρήνη σε όλους»

ΠΗΓΗ: lamiaole.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube