Weather Icon

Άλλα 18 στρατιωτικά αεροσκάφη ΙΛ-76 της Ρωσικής Ομοσπονδίας προσγειώθηκαν στα αεροδρόμια του Ερεβάν

Άλλα 18 στρατιωτικά αεροσκάφη ΙΛ-76 της Ρωσικής Ομοσπονδίας προσγειώθηκαν στα αεροδρόμια του Ερεβάν

Άλλα 18 στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφοράς ΙΛ-76 των ρωσικών αεροπορικών και δυνάμεων με τους ειρηνευτές προσγειώθηκαν στα αεροδρόμια του Ερεβάν. Αυτό αναφέρεται από το TASS.

«Άλλα 18 αεροσκάφη ΙΛ-76 και δύο αεροσκάφη An-124 Ruslan των ρωσικών δυνάμεων με εξοπλισμό και προσωπικό της 15ης ειρηνευτικής ταξιαρχίας έφτασαν στην Αρμενία για να συμμετάσχουν στην ειρηνευτική επιχείρηση στη ζώνη σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Οι Ρώσοι στρατιώτες εκφόρτωσαν υλικό, όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό», αναφέρεται στη δήλωση του το υπουργείο Άμυνας ΡΟ.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας στην Αρμενία έφτασαν 58 μονάδες εξοπλισμού οι οποίες περιλαμβάνουν ρωσικά αεροσκάφη τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, φορτηγά και άλλο εξοπλισμό εφοδιαστικής.

Η μεταφορά των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων στη ζώνη σύγκρουσης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ πραγματοποιείται σύμφωνη με τις συμφωνίες που υπεγράφησαν στις 9 Νοεμβρίου και τις κοινές δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ και του Αρμένιου Πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν για την πλήρη κατάπαυση του πυρός στο Καραμπάχ. Το σημείο διοίκησης διατήρησης της ειρήνης που αναπτύσσεται στο Στεπανακέρτ.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube