REAL TIME |

Weather Icon

Το περιοδικό η «Φωνή των Κούρδων» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

Το περιοδικό η «Φωνή των Κούρδων» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια

20 χρόνια μετά το τελευταίο μας τεύχος, η Φωνή των Κούρδων επέστρεψε, για να επαναφέρει το Κουρδικό ζήτημα στο επίκεντρο του διαλόγου στη χώρα.

Πρόκειται για την καθαρή, ανεξάρτητη και αμερόληπτη φωνή του Κουρδικού λαού στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε με τη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού μας, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.kurdishvoice.gr, ενώ θα ακολουθήσει στο προσεχές μέλλον και η έντυπη έκδοση.

Η «Φωνή των Κούρδων», επέστρεψε σε μία ιστορική στιγμή και συγκυρία για τον Ελληνικό και τον Κουρδικό λαό. Σε μία εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την περιοχή μας, παρατηρούμε την Τουρκική παραβατικότητα και επιθετικότητα να κορυφώνεται, δρώντας αποσταθεροποιητικά στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Στόχος μας είναι η ένωση όλων των λαών που επιθυμούν να διαβιούν με ασφάλεια και ειρήνη στην περιοχή.

Εξίσου σημαντική αφορμή της επανέκδοσης, υπήρξε και το τεράστιο κενό στην ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, σχετικά με το Κουρδικό ζήτημα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία ειδήσεων και αφιερωμάτων που άπτονται θεμάτων ιστορίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ξεκινάμε λοιπόν διαδικτυακά, ενώ σκοπεύουμε πολύ σύντομα να βρεθούμε και στα χέρια των αναγνωστών μας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube