REAL TIME |

Weather Icon

Θετικός στον κορωνοϊό ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Θετικός στον κορωνοϊό ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε σήμερα ότι νοσηλεύεται, αφού βρέθηκε θετικός στο νέο κορωνοϊό και είχε πυρετό.

«Χθες το βράδυ γύρω στις 21:00 ανέβασα πυρετό 38. Ήρθα και πέρασα τη νύχτα στο νοσοκομείο», ανέφερε ο ίδιος σε ένα βίντεο προφανώς, από δωμάτιο νοσοκομείου.

«Τώρα, είμαι καλύτερα. Ο πυρετός μου δεν είναι υψηλός. Η διαδικασία συνεχίζεται. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι αρνητικό από ιατρική άποψη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο Ιμάμογλου, πολιτικός αντίπαλος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν εισήχθη στο νοσοκομείο χθες στις 22:00 το βράδυ (τοπική ώρα) αφού παρουσίασε συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού. Η ανακοίνωση ανέφερε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και η θεραπεία του συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube