REAL TIME |

Weather Icon
Συρία , Τουρκία 6 Οκτωβρίου 2020

Συρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση στην Αλ Μπαμπ

Συρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση στην Αλ Μπαμπ

Η έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο, που σημειώθηκε κοντά σε έναν σταθμό λεωφορείων, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 40 άνθρωποι
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι, οι περισσότεροι άμαχοι, σκοτώθηκαν σήμερα σε μια επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στην πόλη Αλ Μπαμπ, που τελεί υπό τον έλεγχο των τουρκικών δυνάμεων, στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε κοντά σε έναν σταθμό λεωφορείων, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 40 άνθρωποι, ορισμένοι εκ των οποίων σοβαρά, ανέφερε η μη κυβερνητική οργάνωση.

Την ευθύνη για την επίθεση δεν έχει αναλάβει προς το παρόν καμία οργάνωση, όμως τέτοιου είδους περιστατικά συγκλονίζουν αυτήν την πόλη από τότε που πήραν τον έλεγχό της τα τουρκικά στρατεύματα από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος το 2017.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube