REAL TIME |

Weather Icon

Σύνοδος Κορυφής – Μακρόν: Αδιαπραγμάτευτη η αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο

Σύνοδος Κορυφής – Μακρόν: Αδιαπραγμάτευτη η αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο

Τζιχαντιστές από τη Συρία μεταφέρονται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος

«Η αλληλεγγύη απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο, και εδώ θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, δεν είναι διαπραγματεύσιμη», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν προσερχόμενος στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής.

«Οταν ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης δέχεται επίθεση ή απειλή, όταν τα χωρικά ύδατά του δεν γίνονται σεβαστά, αποτελεί χρέος των Ευρωπαίων να δείξουν αλληλεγγύη. Και θα επαναδιατυπώσουμε την υποστήριξή μας προς την Ελλάδα και την Κύπρο», πρόσθεσε.

Τζιχαντιστές από τη Συρία μεταφέρονται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Στην αποκάλυψη ότι η Γαλλία διαθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για τζιχαντιστές από τη Συρία, οι οποίοι μέσω Τουρκίας, μεταφέρονται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, προέβη ο πρόεδρος της Γαλλίας. Προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο πρόεδρος Μακρόν, δήλωσε ότι μαχητές από τη Συρία μέσω της πόλης Γκαζιαντέπ (βρίσκεται στην Τουρκία), μεταβαίνουν στο θέατρο των συγκρούσεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιον, είναι «ένα πολύ σοβαρό γεγονός, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube