REAL TIME |

Weather Icon

Συνελήφθησαν ξένοι κατάσκοποι στην Αρμενία

Συνελήφθησαν ξένοι κατάσκοποι στην Αρμενία

Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αρμενίας προσήγαγε στα γραφεία της για ανάκριση ξένους πολίτες που είναι ύποπτοι για κατασκοπεία.

Συγκεκριμένα η εξωτερική ασφάλεια της χώρας (αντικατασκοπεία) εντόπισε άτομα ειδικών υπηρεσιών ξένων κρατών, τα οποία κατασκόπευαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Αρμενίας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Υπηρεσίας αυτής, όπως αναφέρει η ‘Gazeta.ru’, τα άτομα αυτά απέκτησαν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την κίνηση των εξοπλισμών στην Αρμενία, την τοποθεσία των στρατιωτικών μονάδων και τον αριθμό των συμμετεχόντων στην επιστράτευση που ανακοινώθηκε με την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου.

Οι κατάσκοποι, των οποίων δεν αναφέρονται ονόματα και εθνικότητα, προσήχθησαν στα γραφεία της αντικατασκοπείας στις 2 Οκτωβρίου κατηγορούμενα για παραβίαση του άρθρου 302 του Ποινικού Κώδικα της Δημοκρατίας της Αρμενίας (περί κατασκοπείας).

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube