Weather Icon
Τεχνολογία 24 Οκτωβρίου 2020

Rambo VS Terminator! Ποια παιχνιδομηχανή έβγαλε στη… σέντρα τις δύο χολιγουντιανές περσόνες

Rambo VS Terminator! Ποια παιχνιδομηχανή έβγαλε στη… σέντρα τις δύο χολιγουντιανές περσόνες

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της προσθήκης των Mileena, Rain και Rambo στο roster του Mortal Kombat 11, η NetherRealm Studios δημοσιεύει ένα νέο trailer αφιερωμένο στον John Rambo και μάλιστα τον βλέπουμε σε μια μάχη εναντίον του Terminator.

Σε αυτό διακρίνουμε ότι ο Rambo θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο μαχαίρι και έχει αρκετές θανάσιμες κινήσεις όταν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους αντιπάλους του, ενώ μπορεί να αποφεύγει χτυπήματα ρολάρωντας και ταυτόχρονα αρπάζει τα πόδια του αντιπάλου για να εκτελέσει μια λαβή. Δεν λείπει, φυσικά, το fatality που περιλαμβάνει μαχαίρωμα στο πόδι, το στήθος και το λαιμό προτού ολοκληρώσει την κίνηση με ένα βέλος που καρφώνεται στο κεφάλι του θύματος.

Η προσθήκη των Mileena, Rain και Rambo θα πραγματοποιηθεί με την έλευση του Kombat Pack 2 στις 17 Νοεμβρίου 2020 και θα είναι διαθέσιμο για Windows PC, Stadia, PS4, Nintendo Switch και Xbox One, ενώ αργότερα θα το δούμε σε PS5 και Xbox Series X/S.

ΠΗΓΗ: techgear.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube