Weather Icon
Παιδεία , ΠΦΑ 31 Οκτωβρίου 2020

Προς Νεοδημοκράτες υπουργούς, Βουλευτές και τον Πρωθυπουργό.

Προς Νεοδημοκράτες υπουργούς, Βουλευτές και τον Πρωθυπουργό.

Τί γράφετε τσιτάτα και ιερεμιάδες καταδίκης; Δεν είσαστε σχολιαστές των κοινωνικών δικτύων.

Κυβερνάτε. Είσαστε το κράτος. Λειώστε τους.
Κάντε ιδιώνυμο κακούργημα τους βανδαλισμούς, τους εμπρησμούς, τις μολότωφ, τις καταλήψεις, τις ομαδικες επιθέσεις – λυντσαρίσματα σε πρυτανικές αρχές, καθηγητές, άλλους φοιτητές, στον δρόμο, οπουδήποτε. Εξοντωστε τις αγέλες των λυσσασμενων ύαινων εφαρμόζοντας ατεγκτα τον Νόμο. Οποιοι ασκούν ομαδικά βία, δίκην μηδενιστικής αγέλης, 10 με 20 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, χωρίς υφ’ όρον απόλυση, μόνο και μόνο για την συμμετοχή τους, χώρια τα υπόλοιπα. Τα 10 εως 20 χρόνια να εκτίενται πλήρως.
Αυτή την σειρά εγκληματικών οργανώσεων γιατί την χαϊδευετε, γιατί κάθεστε σούζα μπροστά της; Αριστερά λέγεται και ξεκολλήστε την γλώσσα σας από τον κώλο της.
Κάνουν και συνελεύσεις αυτοί οι κακοποιοί και τις ανακοινώνουν. Κυκλώστε το κτίριο και μαζέψτε τους όλους. Δικάστε τους, αποδώστε δικαιοσύνη. Καταλογίστε τους και τις ζημιές που κάνουν παντού, σε πανεπιστήμια, καταλήψεις, στους δρόμους. Αν είναι ανήλικοι καταλογισμός στους γονείς και ποινική διωξη για παραμέληση εποπτείας. Και όσοι τραμπούκοι είναι φοιτητές, επιπλέον ισόβια αποβολή από όλα τα Πανεπιστήμια. Αφαιρεστε την δήθεν αυτονομία από διδασκοντες που είναι συνεργοί, υποκινητές, ομοϊδεάτες και καθοδηγητές των συμμοριων αυτών και απολύστε τους. Διώξτε τους λύκους που ανοιγουν την πόρτα στους άλλους λύκους.
Και επιτέλους βάλτε μόνιμα την Αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια. Δημιουργήστε Τμήματα Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Να φρουρούν την είσοδο και να περιπολούν μέσα. Παντού. Και είσοδος με κάρτα μόνο σε εργαζόμενους και φοιτητές.
Κυβερνήστε, μην σχολιάζετε.

Μετά το περιστατικό με την ομηρια και τον εξευτελισμο του Πρυτανη δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες.

Αυτοί που κυβερνουν να βάλουν ελεγχόμενη είσοδο στα Πανεπιστήμια μόνο για φοιτητές και αστυνομία σε αυτά στα πρότυπα των ΗΠΑ.
Γκωσαμε με τις δικαιολογίες των πολιτικών της Ελίτ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων που αφήνουν τις σχολές που σπουδασαμε εμείς και τα παιδιά μας στο έλεος των τραμμπουκων.
“Δεν μας φωναξαν, δεν μας είπαν, δεν το είδαμε, δεν ξέραμε. ” Δεν πάει κανένας πολιτικός το παιδί του στα σχολεία μας και στα Πανεπιστήμια μας. Όλοι στις σχολές Hill και στα κολέγια. Στα Πανεπιστήμια εξωτερικού και στα ιδιωτικά.
Ρε ουστ, υποκριτες. Ουστ

Αυτή είναι η πιο ντροπιαστικη εικόνα της χώρας που έχω δει όσο ζω σε αυτή. Είναι ο πρυτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου ομηρος καταληψιων. Και συνέβη επί κυβερνησεως Νέας Δημοκρατίας που δήθεν καταργησε το άσυλο. Έχω να πω ότι ντρέπομαι και θυμωνω που έδωσα την ψήφο μου σε δειλους και ανικανους. Επιτέλους κυβερνηστε και εάν δεν μπορείτε αδειαστε μας τη γωνιά.

AntoniosDarzentas

Η φωτογραφία από τα βασανιστήρια που υπέστη, μέσα στο πανεπιστήμιο, ο πρύτανης του ΟΠΑ από τα συνήθη και ανενόχλητα τάγματα εφόδου, είναι αφιερωμένη στον Μιχαλη Χρυσοχοΐδη, στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και σε όλα τα τσουτσέκια που ενώ δήθεν μάχονται τον φασισμό, αν αυτοί οι φασίστες συλληφθούν θα τρέχουν να τους συμπαρασταθούν και θα υπογράφουν ζητώντας την απελευθέρωση τους.

Γίνονται πάρα πολλά δυσβάσταχτα, είναι και ο θάνατος σήμερα των δύο παιδιών. Αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία με συγκλόνισε, αν και δίσταζα να την αναρτήσω για να μην περιφέρω αθλιότητες. Αλλά δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο ότι κυκλοφορούν μέσα στα πανεπιστήμιά μας αυτοί που συμπεριφέρονται σαν δήμιοι, που περιφρονούν και εξευτελίζουν ανθρώπους Πρέπει να είναι ζήτημα τιμής για το πανεπιστήμιο και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Σύσσωμοι πρέπει να αντιταχθούμε σε αυτόν τον φασισμό. Το ίδιο το ΟΠΑ πρέπει να κλείσει για συμπαράσταση στον πρύτανή του και μέχρις ότου ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Εκπαίδευση με δήμιους δεν γίνεται.
Γερμανία, δεκαετία του 1930-Κίνα, τέλη δεκαετίας του 1960-Ελλάδα 2020
Η χθεσινή εικόνα του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κρεμασμένη μια ταμπέλα στο λαιμό είναι σοκαριστική και παραπέμπει στη ναζιστική Γερμανία και στην Κίνα της Πολιτιστικής Επανάστασης.
Ως πανεπιστημιακός, ως εκπρόσωπος των πολιτών της Βόρειας Αθήνας αλλά και ως Έλληνας αισθάνομαι συγκλονισμένος από την εικόνα ντροπής που μας προσβάλει όλους. Και διασύρει το δημόσιο πανεπιστήμιο (για μια ακόμα φορά) και την ελληνική Πολιτεία στο σύνολο της.
Φαίνεται πως μπορεί η Χρυσή Αυγή να οδηγήθηκε στη φυλακή όμως ο χρυσαυγήτικος τραμπουκισμός των “αναρχο-φασιστοειδών” επιμένει να προκαλεί τη Δημοκρατία μας. Ο νόμος και η δικαστική κύρωση καλούνται τώρα να αποκαταστήσουν άμεσα και αποφασιστικά την τρωθείσα αξιοπιστία του κράτους δικαίου μας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube