Weather Icon

Προέδρος Αζερμπαϊτζάν: Δεν υπάρχει συμμετοχή της Τουρκίας στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Προέδρος Αζερμπαϊτζάν: Δεν υπάρχει συμμετοχή της Τουρκίας στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ

Η Τουρκία δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, παρά τις «φήμες και τους υπαινιγμούς» για το αντίθετο δήλωσε ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ.

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ δήλωσε την Τετάρτη (7/10) ότι η Τουρκία δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ παρά τις «φήμες και τους υπαινιγμούς» για το αντίθετο.

«Όσον αφορά τη δήλωσή μου για τη συμμετοχή της Τουρκίας. Εννοούσα, φυσικά, μόνο έναν πολιτικό διακανονισμό, έναν διακανονισμό μετά τη σύγκρουση. Προς το παρόν, η Τουρκία δεν συμμετέχει με κανέναν τρόπο στη σύγκρουση παρά όλες τις φήμες και τους υπαινιγμούς σχετικά με αυτό. Πρόκειται για ένα γεγονός που δεν στηρίζεται από καμία απόδειξη, όπως για παράδειγμα την φερόμενη συντριβή αρμενικού Su-25 από τουρκικό F-16» δήλωσε ο Αλίγιεφ σε συνέντευξή του στο Channel One της Ρωσίας

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των Αζέρων σε δηλώσεις του στο CNN Turk ισχυρίστηκε πως η Γαλλία δεν έχει παράσχει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή  μισθοφόρων από τη Συρία στις συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube