Weather Icon

Πλήρης καταστροφή της αεροπορικής βάσης των Αζέρων Γκαντζά από τους Αρμενίους (φώτο)

Πλήρης καταστροφή της αεροπορικής βάσης των Αζέρων Γκαντζά από τους Αρμενίους (φώτο)

Στρατηγικού χαρακτήρα πλήγμα προκάλεσαν οι Αρμένιοι σε Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν

“Μετά τо χτύπημα της αεροπορικής βάσης Γκαντζά (Γκαντζάκ), είδαμε πόσο αδιάφορος είναι ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ ο οποίος και νοιάζεται για τους πολίτες του”, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Αρτσρούν Χοβαννισιάν.

“Ο πόλεμος συνεχίζεται εδώ και μια εβδομάδα, αλλά ο Αλίγιεφ μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει μέτρα. Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν γνώριζαν καλά ότι στοχεύοντας τον άμαχο πληθυσμό και οικισμούς θα λάβουν επαρκές απάντηση από τις ΕΔ του Αρτσάχ, οι οποίοι μπορούν να αντεπιτεθούν σε στρατηγικά στρατιωτικά σημεία”, ανέφερε.

Προηγουμένως, αναφέρθηκε, ότι ο Στρατός Άμυνας του Αρτσάχ κατέστρεψε την αεροπορική βάση Γκαντζά! Απο όπου επιχειρούσαν τα Τουρκικά μαχητικά F 16 κατά των Αρμενίων. Από τους βομβαρδισμούς η βάση Γκαντζά, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube