Weather Icon

Ο Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στη Δημοκρατία της Αρμενίας στις 16 Οκτωβρίου

Ο Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στη Δημοκρατία της Αρμενίας στις 16 Οκτωβρίου

 Liana Manukyan 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στη Δημοκρατία της Αρμενίας στις 16 Οκτωβρίου. Η συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών της Αρμενίας και της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας, μετά την οποία τα μέρη θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα ΜΜΕ.

Μετά από συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο στις 12 Οκτωβρίου, ο Νίκος Δένδιας εξέδωσε δήλωση όπου ανέφερε:

«Σήμερα ενημέρωσα τους συναδέλφους μου για τις νέες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Εξήγησα επίσης ό τι είναι προφανές. Ενημέρωσα για όλες τις προβληματικές καταστάσεις στην περιοχή – Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Κύπρος, Ανατολική Μεσόγειος – και όλα έχουν μια κοινή γραμμή. Αυτός ο κοινός παρονομαστής είναι η Τουρκία.

Η Τουρκία ενεργεί ως διαταράκτης της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή, κατά του διεθνούς δικαίου, κατά όλων των συμπερασμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.»

www.el.armradio.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube