Weather Icon
Γαλλία , Τουρκία , Τρομοκρατία 27 Οκτωβρίου 2020

O Ερντογάν τα κατάφερε κι έγινε κι αυτός εξώφυλλο στο Charlie Hebdo…

O Ερντογάν τα κατάφερε κι έγινε κι αυτός εξώφυλλο στο Charlie Hebdo…

Είχε δεν είχε ο Ερντογάν τα κατάφερε κι έγινε κι αυτός εξώφυλλο στο σατυρικό εβδομαδιαίο περιοδικό Charlie Hebdo στο φύλλο του που κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 28 Οκτώβρη (τ.1475) σε καρικατούρα.. Συναγωνίζεται πλέον τον ”Προφήτη” …πουλάει ο Έρντο…Στο εξώφυλο ο Ερντογάν ημίγυμνος και σεξοπεινασμένος, στερημένος σηκώνει το πέπλο και βλέπει τα οπίσθια μιας καλίγραμμης σερβιτόρας που είναι ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με το παραδοσιακό νικάμπ. Και η λεζάντα: “o Erdogan στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος !”
.
Νομίζω ότι το σατυρικό περιοδικό έβαλε νερό στο κρασί του έγινε πιο μετριοπαθές αφού αντί για τον ” Προφήτη” περιέλαβε τον Ερντογάν..
.
Υπάρχει κι άλλη αναφορά ο Μωυσής ως διορατικός ”είδε τα οπίσθια του Θεού” ο Ερντογάν ο ματεριαλιστής αν και θρησκόληπτος χωρίς καμιά πνευματικότητα δεν είδε παρά τα οπίσθια……..μιας κυρίας…….
.
Ποιός στη χάρη του θα τον διδάσκουν και τα σχολεία της Γαλλίας..


dimpenews.com/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube