Weather Icon

Ο Αλβανός Μπερίσα υπέρ του διωγμού των Αρμενίων από το Αρτσάχ!

Ο Αλβανός Μπερίσα υπέρ του διωγμού των Αρμενίων από το Αρτσάχ!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας αποδεικνύει την ηθική και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα από όλο το τουρκικό τόξο! Το ανησυχητικό είναι ότι στην Αλβανία πλέον η Τουρκία έχει μπει τόσο γερά, που οι πολιτικοί υπηρετούν τυφλά τις εντολές του Ερντογάν περιμένοντας προφανώς ως αντάλλαγμα βοήθεια στις επόμενες εκλογές.

Η παρέμβαση λοιπόν Μπερίσα σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου. Θέλει να παρέμβει η διεθνής κοινότητα για να ξεσπιτωθούν οι Αρμενιοι από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, αφού παραδέχεται ότι πλέον η πλειοψηφία των κατοίκων εκεί είναι από την Αρμενία!

Το μήνυμα Μπερίσα για Αρμενία Αζερμπαϊτζάν

Εννοείται ότι παίρνει αναφανδόν το πλευρό του Αζερμπαϊτζάν και δικαιολογεί την εισβολή. Όταν όμως έχεις έναν λαό που έχει ήδη υποστεί μία γενοκτονία από τους ίδιους δράστες και εσύ βγαίνεις και ζητάς στην ουσία δεύτερο ξεσπιτωμό, άρα νέα εθνοκάθαρση, αποδεικνύεις τον ρόλο σου στην πορεία της ιστορίας. Είσαι επικίνδυνος όχι μόνο για τους αρμένιους, αλλά και για τους αλβανούς και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για την ακρίβεια κάθε φίλος της φασιστικής πολιτικής Ερντογάν συνιστά απειλή για την ανθρωπότητα.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube