Weather Icon
Ολλανδία , Τουρκία 27 Οκτωβρίου 2020

Μήνυση Ερντογάν κατά του «φασίστα» Βίλντερς – Η γελοιογραφία που τον εξόργισε

Μήνυση Ερντογάν κατά του «φασίστα» Βίλντερς – Η γελοιογραφία που τον εξόργισε

Ο Βίλντερς, επικεφαλής αντι-ισλαμικού κόμματος στην Ολλανδία, ανάρτησε στο Twitter γελοιογραφία που εμφάνιζε με καπέλο-βόμβα τον Ερντογάν, τον οποίο και χαρακτήριζε «τρομοκράτη».

Μήνυση κατά του Ολλανδού πολιτικού Γκερτ Βίλντερς υπέβαλε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ένα προσβλητικό Tweet, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Μαίνεται η κόντρα Μακρόν – Ερντογάν: Μποϊκοτάζ στα γαλλικά προϊόντα ζητά ο Τούρκος Πρόεδρος
«Ο φασισμός δεν είναι στο λεξικό μας, είναι στο δικό σας. Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι στο δικό μας λεξικό» τόνισε την Κυριακή ο Ερντογάν, κατά τη διάρκεια σύσκεψης του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στην επαρχία της Μαλάτια, αποκαλώντας τον Βίλντερς «φασίστα».

Τα σχόλια Ερντογάν ήρθαν μετά την ανάρτηση, από τον επικεφαλής του κόμματος “Partij voor de Vrijheid” (“Κόμμα για την Ελευθερία”, PVV) και γνωστού για την αντι-ισλαμική στάση του, γελοιογραφίας που εμφάνιζε τον Τούρκο πρόεδρο με καπέλο-βόμβα και συνοδευόταν με τη λεζάντα «τρομοκράτης».

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube