REAL TIME |

Weather Icon
Παιδεία 6 Οκτωβρίου 2020

ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ και αποκτάς πτυχίο ξένου κρατικού Πανεπιστήμιου: Μάθε πώς

ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ και αποκτάς πτυχίο ξένου κρατικού Πανεπιστήμιου: Μάθε πώς

Τώρα έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις στην Ελλάδα, στην καρδιά της Αθήνας, στη γειτονιά όπου δημιουργήθηκε η γνώση και ο πολιτισμός (στήλες Ολυμπίου Διός) ή στη Θεσσαλονίκη στην ιστορική περιοχή της Καμάρας, για να αποκτήσεις αυθεντικό πτυχίο διακεκριμένων κρατικών Πανεπιστημίων Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής, επαγγελματικά ισοδύναμο με τα αντίστοιχα πτυχία των ελληνικών κρατικών Πανεπιστημίων, με παγκόσμια αναγνώριση για επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Συνδυάζοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά με τα ακαδημαϊκά πρότυπα του αμερικανικού και ευρωπαϊκού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης, το New York College προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική για να επιτύχουν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας. Το New York College, ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, με δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα (Τσεχία), ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο STATE UNIVERSITY OF NEW YORK.

Στην Παγκόσμια Κατάταξη Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, το New York College διαβαθμίστηκε ως ένα από τα δύο κορυφαία ελληνικά κολλέγια, σύμφωνα με την μελέτη που συνέταξε η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ)  του Εθνικoύ και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (εφημερίδα Καθημερινή, αριθμ. φύλλου 29.810).

Το New York College προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά πτυχία σε 39 σύγχρονες ειδικότητες σπουδών σε συνεργασία με 4 διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής: το Αμερικανικό Πολιτειακό Πανεπιστήμιο STATE UNIVERSITY OF NEW YORK- EMPIRE STATE COLLEGE, τα Βρετανικά κρατικά Πανεπιστήμια UNIVERSITY OF GREENWICH και UNIVERSITY OF BOLTON, όπως επίσης και το ιστορικό Γαλλικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITE  TOULOUSE 1 CAPITOLE. Το New York College, είναι το μόνο ελληνικό κολλέγιο που έχει ιδρύσει ιδιωτικό Πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος το University of New York in Prague (www.unyp.cz) στην καρδιά της Ευρώπης, στη Δημοκρατία της Τσεχίας.

Το New York College έχει καθιερώσει ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον σπουδών. Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό, καθώς επίσης και φοιτητές από όλο τον κόσμο εργάζονται και σπουδάζουν κοντά μας, σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 6.000τ.μ. με high-tech αίθουσες υπολογιστών σε wireless περιβάλλον. Ειδικότερα αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά, οι φοιτητές δεν έχασαν καθόλου μαθήματα: Aκόμα και την περίοδο που έκλεισαν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα λόγω του COVID-19, το New York College ανταποκρίθηκε άμεσα στις προκλήσεις και πραγματοποίησε όλα τα μαθήματα του με live online interactive διδασκαλία. 

Το ακαδημαϊκό προσωπικό του New York College είναι απόφοιτοι κορυφαίων Πανεπιστημίων της Ευρώπης και των ΗΠΑ και επί πλέον έχουν επαγγελματική εμπειρία και διακρίσεις στον τομέα εξειδίκευσής τους: Διακεκριμένοι καθηγητές και ακαδημαϊκοί ερευνητές του New York College έχουν επαγγελματική εμπειρία και προϋπηρεσία σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό, όπως JPMorgan/MHT (New York, USA), Mobil Oil Corporation (London, UK), TOTAL (France), Warner Bros. (USA), Paramount Pictures / ViacomCBS / PBS (USA) κ.τ.λ.  

Πληροφορίες – εγγραφές:

ΑΘΗΝΑ Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 38, Σύνταγμα. Τηλ.: 210 3225961

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH Εγνατίας 138 & Π.Π. Γερμανού. Τηλ.: 2310 889879

Email: [email protected], website: www.nyc.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube