Weather Icon

Καταδίκη Χρυσής Αυγής – Επτά ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Καταδίκη Χρυσής Αυγής – Επτά ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Εγκληματική οργάνωση είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής με τη βούλα της Δικαιοσύνης.  Επτά πρώην βουλευτείς της ΧΑ κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι κηρύχθηκαν ένοχοι για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, για διεύθυνση κρίθηκαν οι :Ν., Μιχαλολιάκος, Ηλία Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Γ. Γερμενής, Ηλ. Παναγιώταρος και Α. Ματθαιόπουλος.

Ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της ΧΑ είναι οι  πρώην βουελυτες Παν. Ηλιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, ΑΝτ.ώνιο Γρέγο, Νικόλαο Μίχο, Νικόλαο Κούζηλο, Κων. Μπαρμαπερούση, Ευσ. Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Μιχάλη Αρβανίτη, Ελένη Ζαρούλια και Δημ.ητριο Κουκούτση.

Ως μέλη της ίδιας εγκληματικης οργάνωσης κρίθηκαν ένοχοι και οι δυο αποκαλούμενοι πυρηνάρχες Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Δολοφονία Φύσσα

Ομόφωνα ένοχο για την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα έκριναν τον Γ. Ρουπακια και 15 ακόμη από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους.

Αιγύπτιοι ψαράδες

Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγύπτιων αλλιεργατών ένοχοι κρίθηκαν και οι πέντε κατηγορούμενοι.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ οι δικαστές μετέτρεψαν την αρχική κατηγορία της  απόπειρας ανθρωποκτονίας σε επικύνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος τριών εκ των τεσσάρων αρχικών παθόντων.

Με το ακουσμα της απόφασης η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε σε λυγμούς.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube