Weather Icon
Ελλάδα , Ισραήλ , Τουρκία 23 Οκτωβρίου 2020

Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Πλήρης υποστήριξη προς την Ελλάδα

Ισραηλινό ΥΠΕΞ: Πλήρης υποστήριξη προς την Ελλάδα

Πλήρη υποστήριξη και ισχυρή αλληλεγγύη προς την Ελλάδα εκφράζει εκ νέου το Ισραήλ, υπογραμμίζοντας την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης των δικαιωμάτων στην ελληνική θαλάσσια περιοχή.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος τουΙσραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, Λιόρ Χάιατ, σε ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει χαρακτηριστικά: «Το Ισραήλ εκφράζει εκ νέου την πλήρη υποστήριξή και την ισχυρή αλληλεγγύη του προς την Ελλάδα στην θαλάσσια περιοχή της και την αντίθεσή του σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων».

Παράλληλα, ο Χάιατ επισημαίνει ότι το Ισραήλ παρακολουθεί με ανησυχία τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και σημειώνει: «Κάποιες μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας μπορεί να προκαλέσουν κλιμάκωση και αποτελούν κίνδυνο για την εύθραυστη σταθερότητα στην περιοχή».

www.kathimerini.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube