REAL TIME |

Weather Icon
Γαλλία , Ισλάμ , Τουρκία 28 Οκτωβρίου 2020

Η Γαλλία διαλύει ύποπτες μουσουλμανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις

Η Γαλλία διαλύει ύποπτες μουσουλμανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις
Άσυλο στη Τουρκία ζήτησε ο ιδρυτής της BarakaCity, Idriss Sihamedi
H Γαλλία φαίνεται να σκληραίνει τη στάση της ενάντια στο πολιτικό Ισλάμ και διώχνει μουσουλμανικές οργανώσεις οι οποίες φέρονται να σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.
Ο ιδρυτής ενός από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά ιδρύματα στη Γαλλία, το BarakaCity, δήλωσε την Τετάρτη (28/10) ότι αυτός και η ομάδα του επιθυμούν να ζητήσουν άσυλο στην Τουρκία για να συνεχίσουν το ανθρωπιστικό τους έργο.
Ο Idriss Sihamedi είπε δήλωσε ότι η Γαλλική Δημοκρατία είχε αποφασίσει να διαλύσει τη μεγαλύτερη γαλλική μουσουλμανική φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία βοηθά σχεδόν 2 εκατομμύρια ανθρώπους σε 26 χώρες.
Απευθυνόμενος στον πρόεδρο Erdogan, ζήτησε άσυλο στην Τουρκία για τον εαυτό του και τα ιδρύματά του.
Να σημειωθεί ότι πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και τζαμιά έκλεισαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετά τον αποκεφαλισμό του δασκάλου Samuel Paty, τον οποίο οι εισαγγελείς λένε ότι πραγματοποιήθηκε από έναν 18χρονο Τσετσενό που είχε επαφή με έναν τρομοκράτη στη Συρία.

www.bankingnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube