Weather Icon
Φαήλος Κρανιδιώτης 15 Οκτωβρίου 2020

Έρχεται η ώρα της αλήθειας

Έρχεται η ώρα της αλήθειας

Οι Μεμέτηδες ξανάρχονται αφού έκαναν μια στάση στον Καύκασο, όπου προσπαθούν μαζί με τον Αζέρο σύμμαχό τους, ξάδερφο του Μπόρατ και του Ταμτάκου, να συνεχίσουν τη Γενοκτονία την οποία άφησαν στη μέση το 1915.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Προκλητικό να υπάρχουν τόσοι ζωντανοί Αρμένιοι κι ακόμη προκλητικότερο να αντιστέκονται στο Αρτσάχ. Πού ακούστηκε το υποψήφιο σφάγιο να πολεμά τον χασάπη και να τον νικά. Ερχεται λοιπόν ξανά το «Oruc Reis» με τη συνοδεία του με νέα παράνομη NAVTEX κι αυτή τη φορά τόσο κοντά στο Καστελλόριζο, που θα έχουν φαγούρα οι Τούρκοι και θα ξυνόμαστε εμείς.

Όσα έγιναν και γίνονται στο Αρτσάχ στην επιδρομή των Γενοκτόνων κατά των Αρμενίων και τα έργα και οι ημέρες των Τούρκων στη Συρία και τη Λιβύη πρέπει να έχουν χτυπήσει όχι το καμπανάκι αλλά τις καμπάνες της Αγια-Σοφιάς. Και εξηγούμαι: Η Τουρκία μετά τη δυσάρεστη εμπειρία του εμπάργκο όπλων και ανταλλακτικών από τις ΗΠΑ την περίοδο 1974-1977, όπου οι Τούρκοι είχαν φτάσει να κάνουν κανιβαλισμό αρμάτων και αεροπλάνων, αποφάσισαν «ποτέ ξανά». Διαφοροποίησαν τις πηγές εξοπλισμού των Ενόπλων Δυναμεών τους και πλέον έκαναν και κάνουν μόνο συμπαραγωγές και με έμφαση στην παραγωγή όλο και περισσότερων οπλικών συστημάτων εγχώριας ανάπτυξης και παραγωγής.

Όσο εμείς καταστρέφαμε την πολεμική μας βιομηχανία, η αντίστοιχη τουρκική γιγαντωνόταν. Έχει δε πίσω της το πανίσχυρο Μετοχικό Ταμείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στο οποίο πηγαίνουν φόροι υπέρ της πολεμικής βιομηχανίας και από το οποίο τα στελέχη των ΤΕΔ παίρνουν γενναία μερίσματα.

Στην Ελλάδα δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα, διότι αν το παράγεις εγχωρίως και με ανάπτυξη δικής σου τεχνολογίας, και δη το κράτος, πώς θα πάρει μίζα η ψευτοελίτ μας, τι θα κάνουν οι μεσάζοντες και οι αντιπρόσωποι, που κερνάνε τόσο κόσμο χρόνια τώρα και οι πολιτικοί υπάλληλοί τους;

Οι Τούρκοι λοιπόν, εκτός από τυφέκια, πολυβόλα, φτιάχνουν ελικόπτερα, τεθωρακισμένα, φτιάχνουν επίσης διαφόρων ειδών πυραύλους και έχουν αναπτύξει και οπλισμένα drones. Τα Bayraktar ΤΒ2, δηλαδή «Σημαιοφόρος», έχουν μικρό ίχνος, άρα είναι δύσκολα ανιχνεύσιμα από τα ραντάρ, φέρουν δύο κατευθυνόμενα βλήματα και τα κατευθύνει ένας τύπος με το ένα χέρι στο τσάι του και το άλλο στο στικάκι, μπροστά σε μια οθόνη, όπου έχει ζωντανή εικόνα του πεδίου από την κάμερα του αεροπλάνου. Σαν να παίζει βιντεοπαιχνίδι. Τα παράγουν δε σε μεγάλους αριθμούς, ώστε στέλνοντάς τα μαζικά να προκαλούν κορεσμό της αεράμυνας του εχθρού και όσα περάσουν την κάνουν τη ζημιά, αφού μπορούν να χτυπήσουν άρματα μάχης, τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα, στοιχεία πυροβολικού, κτιριακές εγκαταστάσεις, συγκεντρώσεις προσωπικού, στόχους επιφανείας.

Έχουν καταρριφθεί κάποια από αυτά και στη Λιβύη και στο Αρτσάχ, ένα είχε πέσει και στη Συρία από βλάβη του κινητήρα Rotax, αποδεικνύοντας πως δεν είναι αήττητα αλλά αποτελούν σοβαρό παράγοντα ανησυχίας και κινητοποίησής μας. Οσα δε και να ρίξεις έχουν μηδενικό ανθρώπινο κόστος, ενώ η γραμμή παραγωγής δουλεύει συνεχώς.

για τη συνέχεια NewsBreak

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube