Weather Icon

Ελληνοτουρκικά: Εβδομάδα εξελίξεων – Σε Άγκυρα και Αθήνα ο Στόλενμπεργκ

Ελληνοτουρκικά: Εβδομάδα εξελίξεων – Σε Άγκυρα και Αθήνα ο Στόλενμπεργκ

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αναφορικά με τη δρομολόγηση των διαδικασιών του διμερούς διαλόγου Ελλάδας – Τουρκίας ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων αναφορικά με τη δρομολόγηση των διαδικασιών του διμερούς διαλόγου Ελλάδας – Τουρκίας ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα, ενόψει και της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ αύριο στην Άγκυρα και την Τρίτη στην Αθήνα.

Στην Άγκυρα ο κ. Στόλτενμπεργκ θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ στην Αθήνα, όπου θα φτάσει στις 6 του μηνός, θα συναντηθεί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, καθώς και με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια.

Στις 7 Οκτωβρίου φτάνει στην Αθήνα και η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία θα έχει συναντήσεις για τα ελληνοτουρκικά.

Τέλος, στις 8 Οκτωβρίου είναι πιθανή η συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Μπρατισλάβα, όπου πραγματοποιείται φόρουμ για την ενέργεια και την ασφάλεια στη Μεσόγειο.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

 

TO BHMA

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube