Weather Icon

Από χθες, η αρμενική αεροπορία βομβαρδίζει τις στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις  του Αζερμπαϊτζάν απ΄όπου επιχειρούν τούρκικα F16..

Από χθες, η αρμενική αεροπορία βομβαρδίζει τις στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις  του Αζερμπαϊτζάν απ΄όπου επιχειρούν τούρκικα F16..

Ο στρατιωτικός αερολιμένας της Ganja καταστράφηκε επιβεβαιώνει ο Vahram Poghosyan

“Η στρατιωτική αεροπορική βάση της Γκάντζα που χρησιμοποιείται από τις δυνάμεις των Αζέρων για να επιτεθούν σε πολίτες του Artsakh έχει καταστραφεί εντελώς”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου του Artsakh, Vahram Poghosyan.

« Ο  στρατιωτικός αερολιμένας της Ganja δεν υπάρχει πλέον  », είπε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Artakh Arayik Harutyunyan είπε ότι «  παρά τις πολλές προειδοποιήσεις, ο τρομοκρατικός στρατός του Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει να στοχεύει τον ειρηνικό πληθυσμό του Στεπανακέρτ με τα συστήματα Polonez και Smerch. Από τώρα και στο εξής, οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις που αναπτύσσονται μόνιμα στις μεγάλες πόλεις του Αζερμπαϊτζάν είναι νόμιμοι στόχοι του αμυντικού στρατού μας. Καλώ τον πληθυσμό του Αζερμπαϊτζάν να εγκαταλείψει αμέσως αυτές τις πόλεις για να αποφύγει πιθανές απώλειες  ».


Ο Arayik Harutyunyan προειδοποίησε ότι η πλήρης ευθύνη ανήκει στους ηγέτες των Αζέρων.
.

από τον Stéphane την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020
© armenews.com 2020

Η αρμενική αεροπορία πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση εναντίον της αεροπορικής βάσης Dolyar τη μεγαλύτερη του Αζερμπαϊτζάν, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Saprikind στην περιοχή Shamkir, στα βορειοδυτικά του Αζερμπαϊτζάν.
Η Αρμενία ισχυρίζεται ότι τουρκικά αεροπλάνα F16 επιχειρούν από αυτή τη βάση εναντίον της. H Armenia μεταφέρει πλέον τον πόλεμο στο βάθος του Αζερμπαϊτζάν, πλήττει στρατηγικούς στόχους… Σήμερα βομβάρδισε και την βάση στη Gandja στο Αζερμπαϊτζάν όπου κι εκεί σταθμεύουν τούρκικα F16..
.
dimpenews.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube