REAL TIME |

Weather Icon

Αιχμηρό άρθρο Σάββα Καλεντερίδη: Καθημερινή θλίψη! Κάποιοι στην Αθήνα δεν βάζουν μυαλό

Αιχμηρό άρθρο Σάββα Καλεντερίδη: Καθημερινή θλίψη! Κάποιοι στην Αθήνα δεν βάζουν μυαλό

Καθημερινά με θλίψη διαπιστώνει κανείς ότι η γνωστή ομάδα πολιτικών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων και δημοσιολογούντων συνεχίζει να εξαπατά την ελληνική κοινή γνώμη, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις και σχέδια της Τουρκίας για την Κύπρο και την Ελλάδα.

Του Σάββα Καλεντερίδη

Είναι αυτοί που επηρέασαν την ελληνική κυβέρνηση, και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας δεν έκλεινε τα σύνορα μπροστά στη μείζονα απειλή που συνιστά το Μεταναστευτικό, το οποίο είναι γνωστό στο ελληνικό κράτος –από το 2015– ότι έχει ενσωματωθεί στα σχέδια επιχειρήσεων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Τελικά η κυβέρνηση, που δεν έκλεινε τα σύνορα όσο απειλούνταν η πατρίδα, τα έκλεισε όταν απειλήθηκε η ίδια και το σύνολο του πολιτικού συστήματος, μετά την επιχείρηση κατάλυσης και κατάληψης των ελληνικών συνόρων και στη συνέχεια εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, με βάση σχέδιο του τουρκικού κράτους.

Έκτοτε, σε μεγάλο βαθμό τα σύνορα φυλάσσονται, με τις ροές να είναι περιορισμένες σχετικά με το ξέφραγο αμπέλι που ήταν η Ελλάδα, μέχρι την Καθαρά Δευτέρα του 2020.

Είναι αυτοί που έπεισαν την κυβέρνηση μόλις πριν από έναν χρόνο να υποβάλει προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων έναν προϋπολογισμό για την Εθνική Άμυνα μειωμένο σε σχέση με το 2019, ειδικά σε θέματα εξοπλισμών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Pontos-News.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube