Weather Icon
Συρία , Τουρκία 7 Σεπτεμβρίου 2020

Τούρκοι στρατιώτες νεκροί μετά από παραστρατιωτική επίθεση σε τουρκική βάση στην Idlib

Τούρκοι στρατιώτες νεκροί μετά από παραστρατιωτική επίθεση σε τουρκική βάση στην Idlib

Χωριανόπουλος Άγγελος

Στις 7 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε πως τουλάχιστον ένας Τούρκος αξιωματικός βρίσκεται νεκρός και δεκάδες βαριά τραυματίες μετά από επίθεση παραστρατιωτικών σε τουρκική βάση στην Idlib.

”Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και την λύπη μας για την χαμένη ζωή του μάρτυρα στο πεδίο της μάχης. Η σκέψη του γεμίζει με λύπη και στεναχώρια τις καρδιές μας. Εκ μέρος του Υπουργείου Άμυνας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας.

Πληροφορίες τουρκικών πρακτορείων ειδήσεων κάνουν αναφορά για δεκάδες βαριά τραυματίες που διακομίζονται σε νοσοκομεία στα τουρκικά σύνορα, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Συριακός Στρατός έχει προβεί σε δεκάδες επιθέσεις έναντι όχι μόνο των παραστρατιωτικών τουρκικών πολιτοφυλακών, αλλά και εναντίον του τουρκικού στρατεύματος.

Με πληροφορίες από: SOHR, southfront

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube