Weather Icon
Λαθρομετανάστευση , Τουρκία 8 Σεπτεμβρίου 2020

Τουρκικές προκλήσεις και ψυχολογικός πόλεμος στον Έβρο με εμβατήρια και πυροτεχνήματα – Πώς θα μπει «μπλόκο» στους διακινητές

Τουρκικές προκλήσεις και ψυχολογικός πόλεμος στον Έβρο με εμβατήρια και πυροτεχνήματα – Πώς θα μπει «μπλόκο» στους διακινητές

Αυξάνονται οι προκλητικές ενέργειες το τελευταίο διάστημα και στον Έβρο από την πλευρά της Τουρκίας. Μάλιστα καταγράφονται νέες μεταναστευτικές ροές καθώς τα κυκλώματα δουλεμπόρων, έχουν αναπροσαρμόσει τις κινήσεις τους επιχειρώντας να παρακάμψουν τα αστυνομικά μπλόκα βρίσκοντας τα κενά σημεία σε αυτά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, με εμβατήρια, χορούς και πυροτεχνήματα κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στις ελληνικές δυνάμεις στα σύνορα.

Οι ροές στον Έβρο, τελευταία, αυξήθηκαν κατά 20%. Τον τελευταίο μήνα, συγκεκριμένα, παρατηρείται το φαινόμενο ενός ψυχολογικού και ηλεκτρονικού πολέμου από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube