REAL TIME |

Weather Icon
Λαθρομετανάστευση , Τουρκία 1 Σεπτεμβρίου 2020

Το Πακιστάν συλλαμβάνει 35 υπηκόους του που εισήλθαν παρανόμως στην Τουρκία

Το Πακιστάν συλλαμβάνει 35 υπηκόους του που εισήλθαν παρανόμως στην Τουρκία

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών (FIA) του Πακιστάν συνέλαβε, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Νέου Ισλαμαμπάντ, 35 Πακιστανούς πολίτες που απελάθηκαν, το Σάββατο, από την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα μετανάστευσης της Τουρκίας απέλασε 54 Πακιστανούς που έφτασαν στη χώρα με πλαστά έγγραφα ή μέσω άλλων παρανόμων οδών.

Οι απελαθέντες εστάλησαν στη χώρα καταγωγής τους μέσω των πτήσεων ΤΚ-710 και QR-632. Το τμήμα μετανάστευσης της FIA άφησε ελεύθερους 18 εκ των συλληφθέντων κατόπιν ελέγχου των εγγράφων τους.

Αξιωματούχος της Υπηρεσίας είπε στα ΜΜΕ, πως κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών ερευνών, απεκαλύφθη ότι οι Πακιστανοί είχαν ταξιδέψει στην Τουρκία οδικώς με σκοπό να εισβάλλουν στην Ευρώπη χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι 54 άνδρες συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές και απελάθηκαν στο Πακιστάν.

Εν τω μεταξύ, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών έχει κινήσει διαδικασίες για τη σύλληψη των λαθρεμπόρων που έστειλαν τους Πακιστανούς στην Τουρκία παρανόμως.

 

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: https://nation.com.pk/30-Aug-2020/fia-arrests-35-deportees-from-turkey

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube