REAL TIME |

Weather Icon

Θράσος: Τουρκική εφημερίδα παρουσιάζει Μητσοτάκη, Μακρόν, Μέρκελ ως «ναυαγούς» στη Μεσόγειο

Θράσος: Τουρκική εφημερίδα παρουσιάζει Μητσοτάκη, Μακρόν, Μέρκελ ως «ναυαγούς» στη Μεσόγειο

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τούρκικες φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να χλευάσουν την Ευρώπη και να υμνήσουν τον τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα σε σκίτσο της η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Τακβίμ παρουσιάζει  ως ναυαγούς τόσον τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη όσο κι άλλους ευρωπαίους ηγέτες οι οποίοι κολυμπούν στα βαθιά νερά της Μεσογείου, ανάμεσα σε βόμβες κοροναϊού.

Το σκίτσο είναι ξεκάθαρη αντιγραφή του περιοδικού TIME το οποίο σε εξώφυλλο του παρουσίαζε τον Ντόναλντ Τραμπ να κολυμπά προς τον Λευκό Οίκο μέσα σε νάρκες κοροναϊού.

Στο σκίτσο μάλιστα φαίνεται να πλημμυρίζει ο Παρθενώνας, η Πύλη του Βρανδεμβούργου και ο Πύργος του Άιφελ, ενώ μαζί με του ευρωπαίους ηγέτες «κολυμπούν» και οι πολιτικοί αντίπαλοι του Ταγίπ Ερντογάν, Κεμάλ Κιλιντζάρογλου και Αχμέτ Νταβούτογλου.

«Η Τουρκία δεν επέτρεψε το ψεύτικο νταηλίκι της Ευρώπης, η οποία βλέπει τη δύναμη της και τρέμει» υποστηρίζει προκλητικά το δημοσίευμα, αναφέροντας: «Με τα μάτια μας στο αέριο και στο πετρέλαιο, η Τουρκία δεν επέτρεψε το ψεύτικο νταηλίκι. Η αποικιακή φλέβα της Ευρώπης ζωντάνεψε. Στο ένα χέρι με ένα καρότο και στο άλλο το ραβδί, προσπάθησε να αδράξει τους ενεργειακούς πόρους της Μεσογείου». 

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube